Gördüm, şok oldum.yarışmanın kaybedeni de birsen olmuş , nihat doğanla sevgili olmak nedir![]()
@Çiğdem- @Forumdash @mrt-06
![]()
Gördüm, şok oldum.yarışmanın kaybedeni de birsen olmuş , nihat doğanla sevgili olmak nedir![]()
![]()
Kustum.yarışmanın kaybedeni de birsen olmuş , nihat doğanla sevgili olmak nedir![]()
![]()
Haddimizi bilelim lütfen.
Zevk sahibi birisini Acunun çevresinde ne yapsın ayollHaddimizi bilelim lütfen.![]()
Survivor varsa zevk her zaman vardır.Zevk sahibi birisini Acunun çevresinde ne yapsın ayoll![]()
![]()
![]()
All Starlar da izlenmiyor artık kepenkleri kapatır inşSurvivor varsa zevk her zaman vardır.![]()
Seneye muhteşem bir ekiple Şubat 2019 yayındayız inşallah.All Starlar da izlenmiyor artık kepenkleri kapatır inş![]()
![]()
![]()
Ohaa hala ne yüzle ayın yapacaksanız ayollSeneye muhteşem bir ekiple Şubat 2019 yayındayız inşallah.![]()
Neden olmasın, benim gibi tatliş ve kaptan biri her yere yakışır.Ohaa hala ne yüzle ayın yapacaksanız ayoll![]()
![]()
Sende katıl bari![]()
Hem Survivor bitince Acunun avukatı olursun belkiNeden olmasın, benim gibi tatliş ve kaptan biri her yere yakışır.![]()