Ben Merve Akaydın demiştim ama yine elendiHak etti kesinlikle. Ama gönüllerin şampiyonu Damla'dır.
Hmm, ondan 5 veya 6. olduHak etti kesinlikle. Ama gönüllerin şampiyonu Damla'dır.
Merve Akaydın mı?Ben Merve Akaydın demiştim ama yine elendi
Merve Akaydından sonra bir senaryo yazdı Turabi şampiyon olacak diye seyretmiyorlardı
Bilinen yarışma sonucunu kim seyrederki @dreamy
Aman banane istatistiklerden, benim şampiyonum Damla kim ne derse desin.Hmm, ondan 5 veya 6. oldu
Hem istatik, hem sms, Kadınların şampiyonu Nagihan
Dip not:
Avatarı bende bir kaç güne değişirim
Öyle kızlara karşı zayıfım ben birazMerve Akaydın mı?
Aman banane istatistiklerden, benim şampiyonum Damla kim ne derse desin.
Neyseki halk senin gibi düşünmüyor da son 4lüde bile olamadıMerve Akaydın mı?
Aman banane istatistiklerden, benim şampiyonum Damla kim ne derse desin.
Zaten o yüzden gönüllerin şampiyonu. Bu profille de baya abes oluyor Damla'yı savunmam.Neyseki halk senin gibi düşünmüyor da son 4lüde bile olamadı
Uygun fotoğraf bulmam çok zor oldu. Bebeğinin tatlılığının, Nagihan'ı daha güzel göstermesini istedim. Yazık çökmüş kadın.Ayen öyle, dur ölümsüzleştirelim Yarın öbürgün değişince kayıtlara geçmiş olsun
Ekli dosyayı görüntüle 60118
nagi ye dün yapılanlar asla unutulmayacak pes !!Uygun fotoğraf bulmam çok zor oldu. Bebeğinin tatlılığının, Nagihan'ı daha güzel göstermesini istedim. Yazık çökmüş kadın.
Net Adem'in oy potansiyeli daha fazlaydı. Oyun falan yok.nagi ye dün yapılanlar asla unutulmayacak pes !!
Aaa evet bunu görmüştüm ama Nagihan olduğu belli değildi.Bunu seçersin sanmıştım :
Ekli dosyayı görüntüle 60119
hiç de neyse Allah büyük.Net Adem'in oy potansiyeli daha fazlaydı. Oyun falan yok.