Nagihan şampiyon olamazdı, son ikiye kaldığına dua et bence. Reyting kasmak istese son ikiye Hilmi-Adem koyardı. Nagi'nin Adem karşısında şansı yoktu zaten, belliydi.Survivor'da artık kadın ŞAMPİYON yok unutun nagihan Karadere olabilirdi ama artık kaybettiler#Survivor2018 çok büyük oyun döndü bende aptallık neden şans verirsin ki Acun'a nagi için 2. kez !! kızı bile bile sona soktu rating kasmak için.. adem çoktan belliydi aslında ah benim kafam Allah büyük bunu kimse unutmasın bu kadar diyorum !!
adem=tayip Nagihan=İnce bu ülkede hak eden kazanmıyorNagihan şampiyon olamazdı, son ikiye kaldığına dua et bence. Reyting kasmak istese son ikiye Hilmi-Adem koyardı. Nagi'nin Adem karşısında şansı yoktu zaten, belliydi.
Son 3 senedir şampiyon olanlardan memnunumAdem sonuna kadar haketti tebrikler
Turabi, Anıl, Hakan 1 ev aldı. Nagihan ve Murat soruları hep aynı bilince de bir evi ortak aldılar.Güzel birisi kazanmış, bizimkiler özetlerden takip ediyordular onlarda Ademi tutuyordu. Sevindim.
Bu yıl ne kadar para veriyorlar?
Bide şu geçen 4 ev veriyorlardı kimler aldı? @Yiğitt
Ha hep 500bindi? heralde aynıdır bu yılda.Turabi, Anıl, Hakan 1 ev aldı. Nagihan ve Murat soruları hep aynı bilince de bir evi ortak aldılar.
Finali izlemedim de 500 bin TL aldı galiba?
Evin fiyatı da zaten 300-400 bin kadar, Nef gibi iyi bir yerin evleri.Ha hep 500bindi? heralde aynıdır bu yılda.
Ay o evi kazananlar yarışmayı kazanmış kadar olmuşlar.
Sen benden daha çok izlemişsindir, benim de ara ara çok izlemediğim oldu Tek düzenli izleyen @Yiğitt ti aramızdanSon 3 senedir şampiyon olanlardan memnunum
Gönlüm Nagihan'dan yanaydı ama Adem'de geçen seneki favorilerimden biriydi.
Bu geceki son 4lüde Hilmicem hariç, Anıl, Nagihan ve Adem'den hangisi birinci olursa memnun olurum demiştim.
Seneye izlemeyi düşünmüyorum Survivor'u @MasacRE- gibi ne sen nede ben 5 ay izlemedik ama kendimizi çok kaptırdık zaman zaman
Ben, Nagihan'ı ilk desteklerken bukadar büyük bir başarı elde edeceğini tahmin etmemiştim. Tüm kadınları elesin ve Kıbrıs'a gitsin yeterli diyordum ama helal olsun, finalist olmayı bile başardı ve erkeklerle yaptığı mücadelelerde kazanan oldu. Survivor'un son oyununu kazanan yarışmacıydı. Sezon boyunca okadar uğraştılar kadınla ama helal olsun hiç yansıtmadı performansına.
Bence üzülmesin, gelmiş geçmiş en güçlü kadın yarışmacı olduğunu kat ve kat kanıtladı Bize yansıtılmadı ama Survivor'a katılırken evini ücretsiz öğrencilere açmış, çok güzel bir davranış.
Umarım yolu açık olur Nagihan'ın...
Kapıları kim acik bıraktı.ssNagihan kazansa daha çok sevinirdim ama Adem Kılıççı'da sonuna kadar hak etti. Keşke Anıl finalde olsaydı,ilk başta ki gönüllüler kadrosunu temsil ederek.