Survivor 2018 - Ödül Oyunundan ve Adadan İlk Fragman!

Ne attın bee :A Çiğdem ile dosiye gösterdim ben resmini :A

Yahu Damla Nagihan'dan sonraki en başarılı kadın değil miydi Allah aşkına elini vicdanına koyup da söyle :A
Evet öyleydi ama Acun da iyi parlattı sen de elini vicdanına koyup kabul et :A :A
Tabi ki yönetici olmaya gerek var, yorum konuları yönetici dışında kabul edilmiyor. :A

Zaten artık bölüm bölüm açıyoruz konuları, genel yorum konusuna pek.gerek görmüyorum ben. :D
Genel yorum konusuna her zaman gerek var bölümlerin dışında da konuşulacak şeyler oluyor :A ayrıca sen ilk söylediğini konuyu ben açmıyım diye söyledin bence illa kendin açacaksın yani bir kere de bana bırak şu konuyu :A :A

Evet öyleydi ama Acun da iyi parlattı sen de elini vicdanına koyup kabul et :A :A

Genel yorum konusuna her zaman gerek var bölümlerin dışında da konuşulacak şeyler oluyor :A ayrıca sen ilk söylediğini konuyu ben açmıyım diye söyledin bence illa kendin açacaksın yani bir kere de bana bırak şu konuyu :A :A
Parlaması için gerekli her özellik vardı kızda, Acun'luk bir şey yok :A

Onu boşver bu @Yiğitt melunu bana konuyu açtırmayacak yöneticiler açabiliyor sadece diyor :A :A
Çok ayıp etmiş :A
Genel yorum konusu pek işe yaramayacak zaten, bölümü açtıracağız yakında. Bölümlük yorumlar açarız, orada herkes açar eskiden olduğu gibi. :Z

Genel Yorum konum hazır duruyor zaten, tam 6'da bende inşallah. Sonra da yönetim olarak bölümü açtırır, her bölüm için konu açarız. :bhr: @S.G.A.T. @Sherlock

Genel yorum konusu pek işe yaramayacak zaten, bölümü açtıracağız yakında. Bölümlük yorumlar açarız, orada herkes açar eskiden olduğu gibi. :Z

Genel Yorum konum hazır duruyor zaten, tam 6'da bende inşallah. Sonra da yönetim olarak bölümü açtırır, her bölüm için konu açarız. :bhr: @S.G.A.T. @Sherlock
Ben de hazırlayacaktım ama sen yönetici olmayan açamaz deyince vazgeçtim :A