Survivor 2017 - 9. Bölüm Yorumları

Seda elendi
bu kadar çabuk olmamalıydı be geçen hafta da bu hafta da sevdiğim yarışmacılar eleniyo...

iyiydi o ya . yazık oldu kıza.
neyse dizilere geri dönüş yapar belki
Nesini beğendin ki
Bi su oyununda iyiydi o kadar. Ama Berna'dan sonra elenmeyi hak ediyordu aslında, İlhan potaya Sabriye'yi değil de Berna'yı koysa Berna giderdi büyük ihtimalle

Çok da kavga çıkarıyordu boşver iyi oldu gitmesi. ss

yaprak dökümünden dolayı sempatim vardı kıza.
Bernada gider elbet

Yaprak Dökümü'ndeki hanım hanımcık karakteriyle alakası yoktu Survivor'da, hepimizi hayal kırıklığına uğrattı
izlemedigim icin bilemeyecem

Tolga Karelde acayipti .
demek o diziden gelenler acayiplesiyor

bir ara Sedacı değilmiydin ?

Başlamadan önce çok tatlı gelmişti ama kavgacı olduğunu bilmiyordum kavgalarında haklıydı ama iticiydi özellikle Sabriye ile takıldı falan pek sevmiyorum ünlülerden desteklediğim 1 adam bile yok

Başlamadan önce çok tatlı gelmişti ama kavgacı olduğunu bilmiyordum kavgalarında haklıydı ama iticiydi özellikle Sabriye ile takıldı falan pek sevmiyorum ünlülerden desteklediğim 1 adam bile yok
Sanki bir arada Bernacıydın ?

Berna çok iyi umarım bu şekilde başarılı olur öbür oyunlardada

Nusret'in hareketi zaten meşhurdu, sadece popülerliği dünyaya yeni yeni yayıldı.

yok artık

yarışmayı tabiki bir kız kazansın artık ama zor gibi
yıldızlarda oy kullan
Bir kiz kazansin diyorsan Berna'yi destekle cünkü baska kazanma adayi yok Sema da cok iyi yarisiyor ama fazla sessiz takiliyor

Yürüyemeyen berna öztürk varken, iyi insan olmasına rağmen konu mankeni olmaktan öteye gidemeyen şahika varken haksızlık sedamın gitmesi
!

Bir kiz kazansin diyorsan Berna'yi destekle cünkü baska kazanma adayi yok Sema da cok iyi yarisiyor ama fazla sessiz takiliyor
Bernayi sevmiyom
Ecem oslaydi neyse
Sema alsin , o olmazda Furkan, oda olmazsa Eser belki