Survivor 2017 - 9. Bölüm Yorumları

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,278
Puanı
1,060
16427448_165286527298727_5141002096233383147_n.jpg

Bu akşam iletişim ödülü oyunu oynanacak ve en önemli soru: Kim elenecek akşam? Sabriye mi, Denisa mı, Seda mı yoksa Sadin mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam 20.00'de yeni bölüm ile tv8'de kaçırmayın sakın!

Bölümle ilgili yorumlar bu sayfadan arkadaşlarım. :bhr::love1::lol:

Bizimkiler değişik bir taktikle başladı oyuna :D İlk turu bilerek verip final etabına yoğunlaşacaklar bakalım tutacak mı.

Neyse kavgayı bekliyoruz bakalım :A

Bizimkiler değişik bir taktikle başladı oyuna :D İlk turu bilerek verip final etabına yoğunlaşacaklar bakalım tutacak mı.

Neyse kavgayı bekliyoruz bakalım :A

Ünlülerin son aşamadaki beceriksizlikleri yine had safhada :D

kavga zamani etiketkeyin bakayim netten. bizim parogram sizinkinden 2 saat sonra başlıyor

Yiğit bence yarışmanın en pasif ismi, her anlamda. Bir de bizim Şahika. ss

Yalnızca Tarık'tan puan alabilen Erdi bakalım ne kadar fark yiyecek :F

İlk başlarda zayıf kızlara odaklanıyorlar da onlardan sonra erkeklerde ilk gidecek isimlerden zaten Yiğit falan. Ünlülerde de Fatih gider mesela onlar zayıf isimler.

Bu arada kaç seferdir dikkatimi çekiyor. Bu Eser kazandıktan sonra Nusret'in tuzlama hareketini yapıyor. Bu hareket daha yeni meşhur olmadı mı ya nerede gördü bunu Eser ? :D

İlk başlarda zayıf kızlara odaklanıyorlar da onlardan sonra erkeklerde ilk gidecek isimlerden zaten Yiğit falan. Ünlülerde de Fatih gider mesela onlar zayıf isimler.

Bu arada kaç seferdir dikkatimi çekiyor. Bu Eser kazandıktan sonra Nusret'in tuzlama hareketini yapıyor. Bu hareket daha yeni meşhur olmadı mı ya nerede gördü bunu Eser ? :D
Survivor'ın ve Nusret'in hareketinin başlangıç tarihlerine bakmak lazım bilemiyorum :D

Furkan bu kadar fark attığın adamı yenmen lazım artık ya.

netten bakayım dedimde yarısmaya tartışmanın sonuna gördüm. beklenen kavga omuydu ?? @Bully ?

@eskici senin Berna yenildi Pınara :)

Son düzenleme:
netten bakayım dedimde yarısmaya tartışmanın sonuna gördüm. beklenen kavga omuydu ?? @Bully ?

@eskici senin Berna yenildi Pınara :)
Evet Furkan'ın küfürüyle başlayan, Serhat'la Eser'in birbirlerine girmesiyle sonuçlanan kavga :D

Eser Serhat'ı yendi ama ben güç oyunlarındaki kapışmalarını merak ediyorum. İtme ve yastık oyununu alan, kavgayı kazanır :D

Evet Furkan'ın küfürüyle başlayan, Serhat'la Eser'in birbirlerine girmesiyle sonuçlanan kavga :D

Eser Serhat'ı yendi ama ben güç oyunlarındaki kapışmalarını merak ediyorum. İtme ve yastık oyununu alan, kavgayı kazanır :D
fragmanda abartıldığı kadar değildi galiba

Fragmandan fazlası yoktu işte, ne bekliyordun ki sen, bence gayet iddialı bir kavgaydı :D

Esat Yontunç araya girmese Serhat dalacaktı Eser'e :)

Yine Murat Boz tanıtımı. ss
ben izleyemedim sonunu gördum sadece oyüzden sordum sana.
konuda belirtmiştim etiketlenme yapılsın diye ama neyse sonra bakarım netten yada bizim burda 2 saat sonra bakarım tv de

ben izleyemedim sonunu gördum sadece oyüzden sordum sana.
konuda belirtmiştim etiketlenme yapılsın diye ama neyse sonra bakarım netten yada bizim burda 2 saat sonra bakarım tv de
Daha şimdi tam olarak aktif olabildim bugün, yoksa etiketlerdim. :)

Neyse konsey başladı bakalım kim elenecek :) İlk tahminim Sadin, ikinci de Denisa.

Daha şimdi tam olarak aktif olabildim bugün, yoksa etiketlerdim. :)

Neyse konsey başladı bakalım kim elenecek :) İlk tahminim Sadin, ikinci de Denisa.
ben yarışma esnasını yanlız takip ediyorum.
umarım gönüllülerden biri gider

Seda elendi @eskici ikimiz de yanıldık :A

İyi oldu, hem oyunlarda kötüydü, hem de takımın dengesini bozuyordu :D