iyiydi o ya . yazık oldu kıza.Seda elendi @eskici ikimiz de yanıldık
İyi oldu, hem oyunlarda kötüydü, hem de takımın dengesini bozuyordu![]()
neyse dizilere geri dönüş yapar belki
iyiydi o ya . yazık oldu kıza.Seda elendi @eskici ikimiz de yanıldık
Nesini beğendin kiiyiydi o ya . yazık oldu kıza.
neyse dizilere geri dönüş yapar belki
yaprak dökümünden dolayı sempatim vardı kıza.Nesini beğendin kiBi su oyununda iyiydi o kadar. Ama Berna'dan sonra elenmeyi hak ediyordu aslında, İlhan potaya Sabriye'yi değil de Berna'yı koysa Berna giderdi büyük ihtimalle
Çok da kavga çıkarıyordu boşver iyi oldu gitmesi. ss
Yaprak Dökümü'ndeki hanım hanımcık karakteriyle alakası yoktu Survivor'da, hepimizi hayal kırıklığına uğrattıyaprak dökümünden dolayı sempatim vardı kıza.
Bernada gider elbet![]()
izlemedigim icin bilemeyecemYaprak Dökümü'ndeki hanım hanımcık karakteriyle alakası yoktu Survivor'da, hepimizi hayal kırıklığına uğrattı![]()
izlemedigim icin bilemeyecem
Tolga Karelde acayipti .
demek o diziden gelenler acayiplesiyor![]()
bir ara Sedacı değilmiydin ?Seda elendi.. Yalnız İlhan Mansız bugünkü bölümde hiç yoktu,diskalifiye olacak diyorlar sağlık sorunundan?
Hahaha efsane yorum.![]()
bir ara Sedacı değilmiydin ?![]()
Sanki bir arada Bernacıydın ?Başlamadan önce çok tatlı gelmişti ama kavgacı olduğunu bilmiyordum kavgalarında haklıydı ama iticiydi özellikle Sabriye ile takıldı falan pek sevmiyorum ünlülerden desteklediğim 1 adam bile yok![]()
Sanki bir arada Bernacıydın ?![]()
Nusret'in hareketi zaten meşhurdu, sadece popülerliği dünyaya yeni yeni yayıldı.İlk başlarda zayıf kızlara odaklanıyorlar da onlardan sonra erkeklerde ilk gidecek isimlerden zaten Yiğit falan. Ünlülerde de Fatih gider mesela onlar zayıf isimler.
Bu arada kaç seferdir dikkatimi çekiyor. Bu Eser kazandıktan sonra Nusret'in tuzlama hareketini yapıyor. Bu hareket daha yeni meşhur olmadı mı ya nerede gördü bunu Eser ?![]()
Sampiyonlar da yenilir bazen
Seda'yi seviyordum ben ya üzüldüm elenmesineSeda elendi @eskici ikimiz de yanıldık
yok artıkSampiyonlar da yenilir bazen
Seda'yi seviyordum ben ya üzüldüm elenmesine![]()
Bir kiz kazansin diyorsan Berna'yi destekle cünkü baska kazanma adayi yok Sema da cok iyi yarisiyor ama fazla sessiz takiliyoryok artık
yarışmayı tabiki bir kız kazansın artık ama zor gibi
yıldızlarda oy kullan![]()
Bernayi sevmiyomBir kiz kazansin diyorsan Berna'yi destekle cünkü baska kazanma adayi yok Sema da cok iyi yarisiyor ama fazla sessiz takiliyor![]()
Kim bu Ecem yaBernayi sevmiyomEcem oslaydi neyse
Sema alsin , o olmazda Furkan, oda olmazsa Eser belki![]()