Abi hep stresten bunlar Adem çok stres yapıyo sakin olsa o kadar düşmezdi parkurda emin ol@EFE UYSAL da anca 4'te 4 hayalleri kursun
Volkan parkura çok ısınmıştı aslında kazanması biraz da normal. ss Adem ilk turda oynamamıştı.
Abi hep stresten bunlar Adem çok stres yapıyo sakin olsa o kadar düşmezdi parkurda emin ol@EFE UYSAL da anca 4'te 4 hayalleri kursun
Volkan parkura çok ısınmıştı aslında kazanması biraz da normal. ss Adem ilk turda oynamamıştı.
@EFE UYSAL da anca 4'te 4 hayalleri kursun
Parkurda stres yapıp geride kalınca atışı da kötü oldu, atışa iyi gelse yenebilirdiAdemi atış zorladı galiba![]()
Parkurda stres yapıp geride kalınca atışı da kötü oldu, atışa iyi gelse yenebilirdi![]()
Serhat Ogedayı gömdü 5-5 oldu![]()
Serhat Ogedayı gömdü 5-5 olduAdemi atış zorladı galiba![]()
Serhat kazandı ödül bizim 6-5le![]()
Kendi kendini sakatlaması Ademe hiç yaramadı şuan durum vahimSerhat'a helal olsun valla sırtlıyor takımı
Adem'le olan kavgalarından dolayı sevmesem de hakkını vermem lazım, Kıbrıs'a gitmeyi hak ediyor.![]()
Tuğçe byyyy hahaha![]()
Anıl'a bulaşan herkes gidiyor. Burçak, Tuğçe ve gelecek hafta da Volkan olacak. Helal olsun sana Anıl, şu Volkan'ı gönder her türlü destekçin olurum [emoji4]
Ablam, Volkan'ın sevilecek bir tarafı var mı ki ben sevmedim [emoji4] adam çok işten pazarlıkçı bir adam. Zaten o da baktı çoğunluğu kaybediyor belki alırım diye Anıl'a yüklenecek ama Gökhan, Elif ve belki Berna Anıl'ın tarafında yer alacaktır. Gönüllülerin ilk dokunulmazlığında çıkacak iki üyesi Ogeday ve Volkan'dır. Tabi bireysel dokunulmazlığı alamazlarsa.Oo sen bayağı bayağı Volkanı sevmiyosun![]()
Ablam, Volkan'ın sevilecek bir tarafı var mı ki ben sevmedim [emoji4] adam çok işten pazarlıkçı bir adam. Zaten o da baktı çoğunluğu kaybediyor belki alırım diye Anıl'a yüklenecek ama Gökhan, Elif ve belki Berna Anıl'ın tarafında yer alacaktır. Gönüllülerin ilk dokunulmazlığında çıkacak iki üyesi Ogeday ve Volkan'dır. Tabi bireysel dokunulmazlığı alamazlarsa.