Survivor 2017 - 85. Bölüm Yorumları - Adaya Kim Veda Edecek?

@EFE UYSAL da anca 4'te 4 hayalleri kursun :A

Volkan parkura çok ısınmıştı aslında kazanması biraz da normal. ss Adem ilk turda oynamamıştı.
Abi hep stresten bunlar Adem çok stres yapıyo sakin olsa o kadar düşmezdi parkurda emin ol :A

Bayrakta kazanırız, saat geç oldu çünkü konsey var uzamaz daha :A

Sema ve boğa bitirirler :Z

Serhat'a helal olsun valla sırtlıyor takımı :D

Adem'le olan kavgalarından dolayı sevmesem de hakkını vermem lazım, Kıbrıs'a gitmeyi hak ediyor. :)

İlhan, sırtından ameliyat olmasa bu günkü oyunları alıp performans birincisi olurdu [emoji17] neyseki Furkan aldı da dışarı gitmedi.

Anıl'a bulaşan herkes gidiyor. Burçak, Tuğçe ve gelecek hafta da Volkan olacak. Helal olsun sana Anıl, şu Volkan'ı gönder her türlü destekçin olurum [emoji4]

Oo sen bayağı bayağı Volkanı sevmiyosun:D
Ablam, Volkan'ın sevilecek bir tarafı var mı ki ben sevmedim [emoji4] adam çok işten pazarlıkçı bir adam. Zaten o da baktı çoğunluğu kaybediyor belki alırım diye Anıl'a yüklenecek ama Gökhan, Elif ve belki Berna Anıl'ın tarafında yer alacaktır. Gönüllülerin ilk dokunulmazlığında çıkacak iki üyesi Ogeday ve Volkan'dır. Tabi bireysel dokunulmazlığı alamazlarsa.

Ablam, Volkan'ın sevilecek bir tarafı var mı ki ben sevmedim [emoji4] adam çok işten pazarlıkçı bir adam. Zaten o da baktı çoğunluğu kaybediyor belki alırım diye Anıl'a yüklenecek ama Gökhan, Elif ve belki Berna Anıl'ın tarafında yer alacaktır. Gönüllülerin ilk dokunulmazlığında çıkacak iki üyesi Ogeday ve Volkan'dır. Tabi bireysel dokunulmazlığı alamazlarsa.

Bende pek sevmiyorum Volkanı bir otarafta bir b tarafta belli edemedi tarafını aynen Ogedayla Potaya çıkarlarda Volkan gider