Ama devam etmek istedi önceden olsa bırakırdı, hırs yapmış adamAnıl kötü düştü@Bully
Sahaya gömdüAma devam etmek istedi önceden olsa bırakırdı, hırs yapmış adam
Adem'deki nasıl bir şanssızlıktır ya hep mi kenarından döner
Sonunda kazandıAnıl da berbat attı neyse ki
![]()
Oyun uzasın isterim aslında Adem oyun oynasın 4te 4 olsun best ofla falanGoril intikamını aldı boğadan![]()
Anıl'la 1 oyuna çıktı sadece, kazandıAyy abimler geldi bakamadım Adem kaç oyun aldı ya @Bully @EFE UYSAL
Anıl'la 1 oyuna çıktı sadece, kazandı![]()
Ünlülerden bir erkeğin elenmesi lazım ki Adem de kendini gösterebilsinOyun uzasın isterim aslında Adem oyun oynasın 4te 4 olsun best ofla falan![]()
İlk turda oynamadı abla, ikinci turda da sadece Anıl'la oynadı, birazdan çıkar ikinci oyununaBaşka oynamadımı yani![]()
Ademde hızda Furkan ve Serhatla eşit bence ama kaburga sakatlığı geçmediği için hızını gösteremiyorÜnlülerden bir erkeğin elenmesi lazım ki Adem de kendini gösterebilsin
Serhat ve Furkan hızlarından dolayı ön plana alınıyor
İlk turda oynamadı abla, ikinci turda da sadece Anıl'la oynadı, birazdan çıkar ikinci oyununa![]()
Ünlülerden bir erkeğin elenmesi lazım ki Adem de kendini gösterebilsin
Serhat ve Furkan hızlarından dolayı ön plana alınıyor
İlk turda oynamadı abla, ikinci turda da sadece Anıl'la oynadı, birazdan çıkar ikinci oyununa![]()
Adem kaybetti gorile. ss
@EFE UYSAL da anca 4'te 4 hayalleri kursunAynen yaa ben yener diye bekliyordum![]()