Bu oyun bizim yaSabriye bırak ya.ss
Bu oyun bizim yaSabriye bırak ya.ss
Adem ve SabriyeBu oyun bizim yaee akşam kimler yazılır sizde
Bu oyun bizim yaee akşam kimler yazılır sizde
Valla hiç ilgilenmiyorum kimlerin yazılacağıyla, nasılsa Anıl değişiği gidecek kafa rahat
biz kaybedersek evet katiliyorumValla hiç ilgilenmiyorum kimlerin yazılacağıyla, nasılsa Anıl değişiği gidecek kafa rahat
Kazanırsak da her türlü Anıl elenir, sen Anıl'ın neyine güveniyon anlamadım, Burçak'ı bile eleyemez obiz kaybedersek evet katiliyorum
Sadece gönüllülerin kizlarindan biri eksilmeli. o düşunceme guveniyorum ama gider dediklerim gitmiyor o ayriSema kazandı ve 2-1 öne geçtik
Kazanırsak da her türlü Anıl elenir, sen Anıl'ın neyine güveniyon anlamadım, Burçak'ı bile eleyemez o
Anıl'dan sonra eksilirler, Anıl bu yani kimse inanmaz onun birini eleyebileceğineSadece gönüllülerin kizlarindan biri eksilmeli. o düşunceme guveniyorum ama gider dediklerim gitmiyor o ayri
Anilin neyini gordunde bukadar olumsuzssun. Gecen Duygu diyordu Anilda gitse kime gulecegizAnıl'dan sonra eksilirler, Anıl bu yani kimse inanmaz onun birini eleyebileceğine
Best ofa kaldikOgeday tam winner ya. ss
Best-ofa kalsak bile işimiz zor, Burçak'tan aldık zaten hep puanları
Anilin neyini gordunde bukadar olumsuzssun. Gecen Duygu diyordu Anilda gitse kime gulecegiz
Birakmiyoruz
Ogeday tam winner ya. ss
Best-ofa kalsak bile işimiz zor, Burçak'tan aldık zaten hep puanları
ünlüler alsin diyeBir şey diyeceğim Elif ile Sabriye'ye ne oldu, niye kaç oyundur Sema ile Burçak çıkıyor?
ben oyun gitti sandimİlhan şahanesin lan, finallerin adamı helal olsun
Ünlüler best-ofa kalsın diyeBir şey diyeceğim Elif ile Sabriye'ye ne oldu, niye kaç oyundur Sema ile Burçak çıkıyor?
O da finallerin adamı benim gibiünlüler alsin diye
İlhan mansiz son anda aldi ya
ben oyun gitti sandimgeriden geldi
ünlüler alsin diye
İlhan mansiz son anda aldi ya
ben oyun gitti sandimgeriden geldi
Ünlüler best-ofa kalsın diye
Ben de anlamadım cidden diğer kızlar yarışmadı dimi
İşte böyle şeyleri görünce soğuyorum şu programdan. Sırf denge olsun diye çaktırmadan böyle müdaheleler yapıyorlar sonra da oyunlar çok dengeli hep son oyuna kalıyor diyor.
Sanki sizin de başınıza gelmeyecek böyle şeyler alenen hile yapılıyor yahuBeter olPınar gibi bir gücü kaybettik tabii olacak o kadar
Anıl kazandı la lanet olsun böyle işe. ss
Bizim de başımıza geldiğinde düşünürüz artıkSanki sizin de başınıza gelmeyecek böyle şeyler alenen hile yapılıyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?