Survivor 2017 - 77. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anıl'ın o adadaki kimseyi eleyebilmesi mümkün değil açıkçası. Aksi bir sonuç büyük sürpriz olur. :)

bunu bilemeyiz, En azindan Buraçakı eleyebilecegini düşünüyorum :) Havuz oyunlarini ünlüler kazaniyor genelde,bakalim bu aksam ne olacak. oyuna baslaninca etiketle canli izlemek istiyorum bu akşam :)

Burçak grup arkadaşlarının oyunu alabilir, Anıl'ın öyle bir şansı da yok. :)

Havuz oyunlarını genelde biz kazanıyorduk evet ama Şahika vardı o zamanlar, sadece su oyunlarında kendini gösteriyordu zaten. Etiketlerim. :)

Valla hiç ilgilenmiyorum kimlerin yazılacağıyla, nasılsa Anıl değişiği gidecek kafa rahat :A

Sema kazandı ve 2-1 öne geçtik :Z

Kazanırsak da her türlü Anıl elenir, sen Anıl'ın neyine güveniyon anlamadım, Burçak'ı bile eleyemez o :A

Anıl'dan sonra eksilirler, Anıl bu yani kimse inanmaz onun birini eleyebileceğine :F

Anıl süper bir son dakika golüyle kendini adada tuttu oylar yağıyor şu an ona, Tuğçe, Ogeday ve Burçak itici konuşmaları sayesinde Anıl'ı birinci yapacaklar :A

Yani kısacası Burçak'a güle güle :A

Valla kendi gidecekken Burçak'ı yollayacak adam helal olsun baya zeki çıktı :A

Adam haklı, Ogeday Gökhan'ı söylemiş olsa bu potada onu yazacaklardı, Tuğçe ve Burçak erkenlerine sinir oluyorum zaten iyi oldu :A

Berna, Anıl, Gökhan ve Burçak potadalar işte abla büyük ihtimalle Burçak elenecek :D
Yorumsuz :D