Survivor 2017 - 61. Bölüm Yorumları -Birleşme Partisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,796
Puanı
1,060
Tv8'in ve ekranların sevilen yarışması Survivor 2017 bu akşam 61. bölümüyle ekrana geliyor.

Bu akşam birleşme partisini izleyeceğiz ve Söyle Söyleyebilirsen'in bu seneki özel jürileri Mustafa Sandal, Emina Sandal ve imparator Fatih Terim.
Eğlence ve dedikodunun bol olacağı bu bölüm akşam saat 20:00'da Tv8'de​

Sana bir yerde gözlük attim. Kendin yazmissin birseyler orda bu konu hakkinda :A
Geçmiş bir zaman, annem oğlum niye içiyorsun demişti. Bende anne Zafer'e aşığım ondan içiyorum demiştim. Daha sonra Zafer ile sevgili olduk, yine bir gün içerken annem sordu; oğlum şimdi niye içiyorsun? Bu sefer de mutluluktan içiyorum demiştim. :)

Belki bir gün senin için de içeriz. :A

Sana bir yerde gözlük attim. Kendin yazmissin birseyler orda bu konu hakkinda :A diss attimda kıyamadım. Disslerin az :D değistim :)
Senin de dislerin azmış ama şimdi yarışma sunacaksın ve dis sayın epey artacak.
Hazır mısın bol bol dis yemeye :A

Senin de dislerin azmış ama şimdi yarışma sunacaksın ve dis sayın epey artacak.
Hazır mısın bol bol dis yemeye :A
Ben dis den cok nefret ederdim ama o huyumdan vazgectim :A o dislerin cogu @MayısKralı nin yarismasini 1 gun sunmustum orda yedim :A sürgünümün mesaj sayisi cok oyuzden bize göre daha az disi var onun :)

Geçmiş bir zaman, annem oğlum niye içiyorsun demişti. Bende anne Zafer'e aşığım ondan içiyorum demiştim. Daha sonra Zafer ile sevgili olduk, yine bir gün içerken annem sordu; oğlum şimdi niye içiyorsun? Bu sefer de mutluluktan içiyorum demiştim. :)

Belki bir gün senin için de içeriz. :A
Guzel bağladın ama ben birinin mutluluğuna vesile olacaksam o kişi ağzina sürmeyecek alkol 😉

60. bölümün linkini bulamadım. Gözüm de görmüyor zaten (dosi'nin beni almaması için bir sebep daha. :() Allah'ını seven üstüme link atsın. :)

Ben dis den cok nefret ederdim ama o huyumdan vazgectim :A o dislerin cogu @MayısKralı nin yarismasini 1 gun sunmustum orda yedim :A sürgünümün mesaj sayisi cok oyuzden bize göre daha az disi var onun :)

Guzel bağladın ama ben birinin mutluluğuna vesile olacaksam o kişi ağzina sürmeyecek alkol 😉

Ben de tam tersi garip bir haz alıyorum dis yemekten :A 4000 mesaja bile ulaşmadan 139 tane dis yemişim :A

Ayy bu senin gibi kızların nazları yüzünden evde kaldım. Dilerim siz de 40 yaşına kadar koca yüzü görmezsiniz? :A

Acunun sitesinde bölüm yokmu abi
Şu siteye tek part koyuyorlardı dünkü bölümü koymamışlar.

CA4q-FgXEAAkULI.jpg