Survivor 2017 - 61. Bölüm Yorumları -Birleşme Partisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende ilkkez bastan sona kaldim Survivor konusunda

paylasmak güzeldir

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor-Beşiktaş maçını takip etmek yerine Dominik'te futbolcu izlemeye gitmiş. Helal olsun...

Bu gelişmenin ardından Dominik Cumhuriyeti Millî Futbol Takımı'nın golcüsü Jonathan Faña'nın, A Millî Takım'da oynaması bekleniyor.

Bir iddia da; yılda 14 milyon TL kazanan Fatih Terim'in, maça bilet parası bulamadığı için Dominik'e gittiği yönünde... Çok ama çok üzücü...

Aynen valla muhteşem ve unutulmaz bir haftasonu geçirdin

Rica ederiz dostların olarak görevimizi yaptık sadece
Bende çok memnun ve müteşekkir oldum abla senle yorumlamak hep eğlenceli hep zevk için arada yaparız böyle gerçekten senle yorumlamak güzel oluyor
2 sefer geldik ilkini geçmek üzereyiz sık olmaz ama arada samimi şekilde böyle iyi oluyor

şu karga sesliyi kimdi hatırlamıyorumki @mrt-06 sezen aksu söyleyen kimdi @Bully

furkanın kazanmasıda adaletsizlik oldu

off yayin gitti Adem hakkinda ne diyor Mustafa ??

Furkan iyi söyledi ama doğallık sıfır hiç samimi değil yapmacık

Mustim bence herkesi çok iyi idare etti baskası böyle idare edemezdi

furkan survivor şarkısıyla kazandı aslında o jesti yaparak akzandı sizin deyiminizle yakalakalık
yine görunmez oldum, yazimi görmedin, neyse eglenmene sevindim 😉

Elif diye bir kız

Musti'ye küsüm bir süre
gecen senelerde birisini yaristirmamislardi, hatirlamiyorum kimdi. Demek Furkan amatör sarkilar yapiyor ne bileyim.
Furkan i seviyorum zatende ama bence haksizlik oldu.
Ademin hakkiydi

Mustim bence herkesi çok iyi idare etti baskası böyle idare edemezdi

furkan survivor şarkısıyla kazandı aslında o jesti yaparak akzandı sizin deyiminizle yakalakalık
Haksızlık oldu, halka sorulsa %90 Adem çıkardı net

Neyse Furkan yalakası birleşmenin şampiyonu olsun, Adem Survivor'ın şampiyonu olacak ne de olsa

ne oldu yine cnm

Haksızlık oldu, halka sorulsa %90 Adem çıkardı net

Neyse Furkan yalakası birleşmenin şampiyonu olsun, Adem Survivor'ın şampiyonu olacak ne de olsa
musti ademe aslında spoi verdi ben olsam seni seçerdim ama acun furkanı seçmemi söyled dedi ben öyle anladım
@EFE UYSAL

Evet, Efecan da şarkıcıydı ve yarıştırılmamıştı, Acun yalakası Furkan'a torpil geçti.