o gözümden kaçmıs buraya odaklanınca reklama girdiğini hatırlıyorumsen izlemiyormusun programigörmen gerekirdi. bizimi kandiriyorsin yoksa ara ara acip yorum yazarak
![]()
o gözümden kaçmıs buraya odaklanınca reklama girdiğini hatırlıyorumsen izlemiyormusun programigörmen gerekirdi. bizimi kandiriyorsin yoksa ara ara acip yorum yazarak
![]()
Afiyet olsun ben de az önce atıştırdım bir şeyler çayla birliktesimdi iyiyim. bir ara kötuydum.
yemek yiyorumve cay
simdi iyiyim. bir ara kötuydum.
yemek yiyorumve cay
gec yatarim yine 1 hafta evdeyimAfiyet bal şeker olsun aşkıma![]()
Adem yakınlaşırlar gibi gönüllülrAfiyet olsun ben de az önce atıştırdım bir şeyler çayla birlikte![]()
birazdan acun yine verir merak etmeo gözümden kaçmıs buraya odaklanınca reklama girdiğini hatırlıyorum![]()
Volkan akıllı adam hemen yanaştı Adem'eAdem yakınlaşırlar gibi gönüllülr![]()
Bende çok memnun ve müteşekkir oldum abla senle yorumlamak hep eğlenceli hep zevk için arada yaparız böyle gerçekten senle yorumlamak güzel oluyorreklamdan sonra biticek sanırım bu ahfta sonu benim hafta sonum oldu gerçekten dün beşiktaşla bugünde mustimle vlla 2 gündür kendi survivorumla hiç iliglenmedim ama monoton hayatıma renk geldi 2 günde
bu 2 günkü mutluluğumu paylaşan @EFE UYSAL @Bully sizlere özellikle çok teşekkürler çocuklar mutluluk paylasınca güzel gerçekten![]()
gec yatarim yine 1 hafta evdeyimpaskalya tatili, o profilde belirttigim para gelince sattim isi
![]()
Denk geldi
para yazisi kiz1 hafta evdemisi ne güzel daha çok görecem seni o zamanprofilide ne belirtmiştin kız ben görmedim
![]()
Aynen valla muhteşem ve unutulmaz bir haftasonu geçirdinreklamdan sonra biticek sanırım bu ahfta sonu benim hafta sonum oldu gerçekten dün beşiktaşla bugünde mustimle vlla 2 gündür kendi survivorumla hiç iliglenmedim ama monoton hayatıma renk geldi 2 günde
bu 2 günkü mutluluğumu paylaşan @EFE UYSAL @Bully sizlere özellikle çok teşekkürler çocuklar mutluluk paylasınca güzel gerçekten![]()
para yazisi kizneyse önemli degil
Onun neyi ne zaman alıntılayacağı belli olmuyor pek kasti yapmamıştır