Survivor 2017 - 61. Bölüm Yorumları -Birleşme Partisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reklamdan sonra biticek sanırım bu ahfta sonu benim hafta sonum oldu gerçekten dün beşiktaşla bugünde mustimle vlla 2 gündür kendi survivorumla hiç iliglenmedim ama monoton hayatıma renk geldi 2 günde :A

bu 2 günkü mutluluğumu paylaşan @EFE UYSAL @Bully sizlere özellikle çok teşekkürler çocuklar mutluluk paylasınca güzel gerçekten :bhr::bhr::bhr:

reklamdan sonra biticek sanırım bu ahfta sonu benim hafta sonum oldu gerçekten dün beşiktaşla bugünde mustimle vlla 2 gündür kendi survivorumla hiç iliglenmedim ama monoton hayatıma renk geldi 2 günde :A

bu 2 günkü mutluluğumu paylaşan @EFE UYSAL @Bully sizlere özellikle çok teşekkürler çocuklar mutluluk paylasınca güzel gerçekten :bhr::bhr::bhr:
Bende çok memnun ve müteşekkir oldum abla senle yorumlamak hep eğlenceli hep zevk için arada yaparız böyle gerçekten senle yorumlamak güzel oluyor :A

Aynen valla muhteşem ve unutulmaz bir haftasonu geçirdin :D

Rica ederiz dostların olarak görevimizi yaptık sadece :A