bende ilkkez bastan sona kaldim Survivor konusundareklamdan sonra biticek sanırım bu ahfta sonu benim hafta sonum oldu gerçekten dün beşiktaşla bugünde mustimle vlla 2 gündür kendi survivorumla hiç iliglenmedim ama monoton hayatıma renk geldi 2 günde
bu 2 günkü mutluluğumu paylaşan @EFE UYSAL @Bully sizlere özellikle çok teşekkürler çocuklar mutluluk paylasınca güzel gerçekten![]()
Aynen valla muhteşem ve unutulmaz bir haftasonu geçirdin
Rica ederiz dostların olarak görevimizi yaptık sadece![]()
Bende çok memnun ve müteşekkir oldum abla senle yorumlamak hep eğlenceli hep zevk için arada yaparız böyle gerçekten senle yorumlamak güzel oluyor![]()
2 sefer geldik ilkini geçmek üzereyiz sık olmaz ama arada samimi şekilde böyle iyi oluyor
off yayin gitti Adem hakkinda ne diyor Mustafa ??
Yalaka olduğu için Furkan 1.)
Mustim bence herkesi çok iyi idare etti baskası böyle idare edemezdiElif diye bir kız
Musti'ye küsüm bir süre![]()
yine görunmez oldum, yazimi görmedin, neyse eglenmene sevindim 😉Mustim bence herkesi çok iyi idare etti baskası böyle idare edemezdi
furkan survivor şarkısıyla kazandı aslında o jesti yaparak akzandı sizin deyiminizle yakalakalık![]()
gecen senelerde birisini yaristirmamislardi, hatirlamiyorum kimdi. Demek Furkan amatör sarkilar yapiyor ne bileyim.Elif diye bir kız
Musti'ye küsüm bir süre![]()
Haksızlık oldu, halka sorulsa %90 Adem çıkardı netMustim bence herkesi çok iyi idare etti baskası böyle idare edemezdi
furkan survivor şarkısıyla kazandı aslında o jesti yaparak akzandı sizin deyiminizle yakalakalık![]()
neresi yapmacik ya sizdeFurkan iyi söyledi ama doğallık sıfır hiç samimi değil yapmacık
ne oldu yine cnmyine görunmez oldum, yazimi görmedin, neyse eglenmene sevindim 😉
gecen senelerde birisini yaristirmamislardi, hatirlamiyorum kimdi. Demek Furkan amatör sarkilar yapiyor ne bileyim.
Furkan i seviyorum zatende ama bence haksizlik oldu.
Ademin hakkiydi
Kavgayı gördün müMustim bence herkesi çok iyi idare etti baskası böyle idare edemezdi
musti ademe aslında spoi verdi ben olsam seni seçerdim ama acun furkanı seçmemi söyled dedi ben öyle anladımHaksızlık oldu, halka sorulsa %90 Adem çıkardı net
Neyse Furkan yalakası birleşmenin şampiyonu olsun, Adem Survivor'ın şampiyonu olacak ne de olsa![]()
Evet, Efecan da şarkıcıydı ve yarıştırılmamıştı, Acun yalakası Furkan'a torpil geçti.yine görunmez oldum, yazimi görmedin, neyse eglenmene sevindim 😉
gecen senelerde birisini yaristirmamislardi, hatirlamiyorum kimdi. Demek Furkan amatör sarkilar yapiyor ne bileyim.
Furkan i seviyorum zatende ama bence haksizlik oldu.
Ademin hakkiydi