Survivor 2017 - 61. Bölüm Yorumları -Birleşme Partisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reklamdan sonra biticek sanırım bu ahfta sonu benim hafta sonum oldu gerçekten dün beşiktaşla bugünde mustimle vlla 2 gündür kendi survivorumla hiç iliglenmedim ama monoton hayatıma renk geldi 2 günde :A

bu 2 günkü mutluluğumu paylaşan @EFE UYSAL @Bully sizlere özellikle çok teşekkürler çocuklar mutluluk paylasınca güzel gerçekten :bhr::bhr::bhr:
bende ilkkez bastan sona kaldim Survivor konusunda :)
paylasmak güzeldir :A

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor-Beşiktaş maçını takip etmek yerine Dominik'te futbolcu izlemeye gitmiş. Helal olsun...

Bu gelişmenin ardından Dominik Cumhuriyeti Millî Futbol Takımı'nın golcüsü Jonathan Faña'nın, A Millî Takım'da oynaması bekleniyor.

Bir iddia da; yılda 14 milyon TL kazanan Fatih Terim'in, maça bilet parası bulamadığı için Dominik'e gittiği yönünde... Çok ama çok üzücü...

Aynen valla muhteşem ve unutulmaz bir haftasonu geçirdin :D

Rica ederiz dostların olarak görevimizi yaptık sadece :A
Bende çok memnun ve müteşekkir oldum abla senle yorumlamak hep eğlenceli hep zevk için arada yaparız böyle gerçekten senle yorumlamak güzel oluyor :A
2 sefer geldik ilkini geçmek üzereyiz sık olmaz ama arada samimi şekilde böyle iyi oluyor :bhr:

şu karga sesliyi kimdi hatırlamıyorumki @mrt-06 sezen aksu söyleyen kimdi @Bully :A

furkanın kazanmasıda adaletsizlik oldu :(

off yayin gitti Adem hakkinda ne diyor Mustafa ??

Mustim bence herkesi çok iyi idare etti baskası böyle idare edemezdi :A

furkan survivor şarkısıyla kazandı aslında o jesti yaparak akzandı sizin deyiminizle yakalakalık :A
yine görunmez oldum, yazimi görmedin, neyse eglenmene sevindim 😉

Elif diye bir kız :A

Musti'ye küsüm bir süre :(
gecen senelerde birisini yaristirmamislardi, hatirlamiyorum kimdi. Demek Furkan amatör sarkilar yapiyor ne bileyim.
Furkan i seviyorum zatende ama bence haksizlik oldu.
Ademin hakkiydi

Mustim bence herkesi çok iyi idare etti baskası böyle idare edemezdi :A

furkan survivor şarkısıyla kazandı aslında o jesti yaparak akzandı sizin deyiminizle yakalakalık :A
Haksızlık oldu, halka sorulsa %90 Adem çıkardı net :A

Neyse Furkan yalakası birleşmenin şampiyonu olsun, Adem Survivor'ın şampiyonu olacak ne de olsa :A

gecen senelerde birisini yaristirmamislardi, hatirlamiyorum kimdi. Demek Furkan amatör sarkilar yapiyor ne bileyim.
Ademin hakkiydi
ne oldu yine cnm (b)

Ademin hakkiydi
Evet, Efecan da şarkıcıydı ve yarıştırılmamıştı, Acun yalakası Furkan'a torpil geçti.