Survivor 2017 - 55.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ettim kahfaltımı her nejadar iştahsız zorla yesemde:D ama öğlen iyi yükleniyorum yemeğe akşama kadar tok tutuyor. Evde yemekler de bol bugün yemek derdim yok :A

oy zeynebim dur şiveli konuşayım güldürübilcem mi bakalım :D
gadasını aldığım zeynep bacım ne iyi etmişsin gı sabah öğünü önemli bacım sabah şöyle güzel karnını doyuracan ki zinde kalın bacım zaten bir deri kemik kalmışsın kadın dediğin etli putlu olur gadası :Fah gadası nede hamaratsın gı hiç işe giden kadın denirmi sana bacım maşallah sana :F

oy zeynebim dur şiveli konuşayım güldürübilcem mi bakalım :D
gadasını aldığım zeynep bacım ne iyi etmişsin gı sabah öğünü önemli bacım sabah şöyle güzel karnını doyuracan ki zinde kalın bacım zaten bir deri kemik kalmışsın kadın dediğin etli putlu olur gadası :Fah gadası nede hamaratsın gı hiç işe giden kadın denirmi sana bacım maşallah sana :F
Formum yerinde böyle iyi kız. Sporcu dediğin fit olmalı :A

Aha güldürdüm senii bende şive ile seni güldürcem valla :Z
:Fgı güzelim tamam sporcusun incecik bacım kırılacak artık ama biraz etli olucan gıı :F
Yo ben zaten iyiyim bugün :) şiveye gerek yok :D
Yok kız zayıflık herzaman iyi. O konuda çok imrenirler bana :A

Yo ben zaten iyiyim bugün :) şiveye gerek yok :D
Yok kız zayıflık herzaman iyi. O konuda çok imrenirler bana :A

:D görüyorum cnm benim iyi olduğun belli modun düştüğünde yapabildiğim kadar şive yapacağım sana :D
aynen zayıflık çok iyi bende zayıflasam keşke az yiyorum ama hareketsizim ben herhalde ya:D

:D görüyorum cnm benim iyi olduğun belli modun düştüğünde yapabildiğim kadar şive yapacağım sana :D
aynen zayıflık çok iyi bende zayıflasam keşke az yiyorum ama hareketsizim ben herhalde ya:D
Ben çok yiyorum :A ama çok hareketliyim. Gece yemek yemelerim meşhurdur ama aynı sayıyorum yerimde :)

Ben çok yiyorum :A ama çok hareketliyim. Gece yemek yemelerim meşhurdur ama aynı sayıyorum yerimde :)

Ne güzel hareketli olman çok iyi işte formunu korumuş oluyorsun ben tam tersi yiyorum oturuyorum valla :D gece ben pek yememde akşam 8 de sonra çayı boş içemiyorum mesela birşeyler olacak yanında balık kraker falan:D