Güzel ve eğlenceli muhabbetinize dahil olamayacağım kusura bakma, işlerim var da yetiştirmem gereken.
Aslında iyi olurdu yarışmalarınız çok keyifli olurduIyice kaptirdim kendimi![]()
Yok benden survivor olmaz hiç
Yok benden survivor olmaz hiç![]()
Yok ondan değil ama survivor yarışması bana uymazNeden yarışmalarda iyi olmazmısın sen
Olmayacakmisin peki yarisma esnasinda?Güzel ve eğlenceli muhabbetinize dahil olamayacağım kusura bakma, işlerim var da yetiştirmem gereken.![]()
Yetiştirebilirsem olurum bilemiyorum, duruma göre.Olmayacakmisin peki yarisma esnasinda?
Gelemezsen bende artik gelmem survivor konularina. Zaten belirli günler tam izleyebiliyorum ve bugunde belki birlikte izleriz diye girmistim. Dün yoktun diye girmedim zaten. Neyse kismetYetiştirebilirsem olurum bilemiyorum, duruma göre.![]()
Yetiştirebilirsem olurum bilemiyorum, duruma göre.![]()
Gece baktım konser dönüşü, güzel mücadele olmuş evet, 5-0'a 5-0'la karşılık vermemiz iyi ve enteresan olmuş.
Şahika'nın performansı da belirleyici olmuş tabii. Adem de 1.gidiyor şu an, nazar değmesin.Anıl'ı boğduğu sahneler eğlenceliydi
![]()
Millet tepkili o boğma sahnesindeAnılın hakkıydı falan diyorlar.
Sabriye hırs yapınca kazanıyormuştuhaf bu kız ya
Adem neyde birinci?okadar yenilmişti?
Akşamki ilk mücadeleyi yine @MasacRE- nin Ogedayı alacak![]()
Bende öyle gördum bugun ve Sema birinci. Ama haftalikta Adem birinci olmasi şaşırtti beni zaten çünkü iyi değildi bu haftaHaftalıktan bahsediyor olsa gerek. Çünkü genel sıralamaya baktığınız zaman Ogeday'ın 2. Adem'in ise 8. sırada olduğunu görebilirsiniz
https://m.acunn.com/survivor/
Bende öyle gördum bugun ve Sema birinci. Ama haftalikta Adem birinci olmasi şaşırtti beni zaten çünkü iyi değildi bu hafta
@sokak sanati izleyecekmisin bugün ?
Pazarteside böyle yapti herkes. Neyse bir daha Tv de izlerim yorum için girmem forumaPek mümkün görünmüyor ama denerim.![]()
Pazarteside böyle yapti herkes. Neyse bir daha Tv de izlerim yorum için girmem foruma
Pazarteside böyle yapti herkes. Neyse bir daha Tv de izlerim yorum için girmem foruma
Yok sorun degil. Zaten burdakilerle yorumlasa bilmek icin internetten izliyordum oyaliyordu. TV den geriden bakarimCanım ben burdayımm diğerleride gelir birazdan ne olur sıkma canınıgir bak lütfen yorumlarından
mahrum etme bizi bak
Yok sorun degil. Zaten burdakilerle yorumlasa bilmek icin internetten izliyordum oyaliyordu. TV den geriden bakarim