Pazartesi siz sali yorumlasiriz deyince ben hafta sonu olurum demistim ama sonuc ortadaSen bi gün belirlesen o güne ayarlarız.![]()
1 saat gerideyizTv de bakıncada yorum yazsan buraya olmazmı![]()
Pazartesi siz sali yorumlasiriz deyince ben hafta sonu olurum demistim ama sonuc ortadaSen bi gün belirlesen o güne ayarlarız.![]()
1 saat gerideyizTv de bakıncada yorum yazsan buraya olmazmı![]()
Pazartesi siz sali yorumlasiriz deyince ben hafta sonu olurum demistim ama sonuc ortadaneyse bensizde sohbetleriniz oluyor zaten. Sorun değil
Pazartesi siz sali yorumlasiriz deyince ben hafta sonu olurum demistim ama sonuc ortadaneyse bensizde sohbetleriniz oluyor zaten. Sorun değil
1 saat gerideyizilaki arada yorum yaparimda ama oyun öncesi sonrasi yorum olur anca
1 saat gerideyizilaki arada yorum yaparimda ama oyun öncesi sonrasi yorum olur anca
Yarisma baslayinca etiketle bakayimAda hayatı karışık gibi Burçak dertliydi bayağı 😉
Yarisma baslayinca etiketle bakayim
Ben interneti aciyorum oyun esnasindaTamam canım şimdide etiketleyecektimde saat farkı varya neresi var bilemediğimden yapamadım😉
Ben interneti aciyorum oyun esnasinda
Dünkü oyinda Erdi neredeyse Serhatı yenecekmiş
Gelemezsen bende artik gelmem survivor konularina. Zaten belirli günler tam izleyebiliyorum ve bugunde belki birlikte izleriz diye girmistim. Dün yoktun diye girmedim zaten. Neyse kismet
Oyuna yetiştim ama ara ara işlerim çıkabilir, şimdilik buradayım.Yetişir inşallah zira yanımızda olmanı çok istiyorum ben![]()
İşin neymiş böyleOyuna yetiştim ama ara ara işlerim çıkabilir, şimdilik buradayım.![]()
Oyuna yetiştim ama ara ara işlerim çıkabilir, şimdilik buradayım.![]()
İşin neymiş böyle![]()
Boşverin sonra anlatırım belkiHayy ben o işlere başlıcam şimdi haa seni bizden alıyor haneyse burdasın yaa
![]()
Eğleniyordunuz yani onu fark ettim, tam detaylı bakamadım sonra bakıp güldürdün atarım istersen@Bully yorumlarimiz için eğlenceli yazmissinda okuyup es mi gectin. Onumu anlayalim ?
Boşverin sonra anlatırım belki
Ogeday kazandı. ss Zaten biliyorduk
Eğleniyordunuz yani onu fark ettim, tam detaylı bakamadım sonra bakıp güldürdün atarım istersen![]()
Haha ama sorularada cevap ver. Bir yerde harika da atmam gerekecekBoşverin sonra anlatırım belki
Eğleniyordunuz yani onu fark ettim, tam detaylı bakamadım sonra bakıp güldürdün atarım istersen![]()
Boşverin sonra anlatırım belki
Tuğçe kazandı lanet olsun. ss