Survivor 2017 - 55.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pazartesi siz sali yorumlasiriz deyince ben hafta sonu olurum demistim ama sonuc ortada :) neyse bensizde sohbetleriniz oluyor zaten. Sorun değil

Ben varım diyorum biz yorumlaşalım canım benim :D

Pazartesi siz sali yorumlasiriz deyince ben hafta sonu olurum demistim ama sonuc ortada :) neyse bensizde sohbetleriniz oluyor zaten. Sorun değil

1 saat gerideyiz :) ilaki arada yorum yaparimda ama oyun öncesi sonrasi yorum olur anca

tamam sen yazda yorum nasıl olursa olsun razıyım ben :D

1 saat gerideyiz :) ilaki arada yorum yaparimda ama oyun öncesi sonrasi yorum olur anca

Ben hiç denk gelmedim o konuşmaya.:(

Dünkü oyinda Erdi neredeyse Serhatı yenecekmiş :)

Gelemezsen bende artik gelmem survivor konularina. Zaten belirli günler tam izleyebiliyorum ve bugunde belki birlikte izleriz diye girmistim. Dün yoktun diye girmedim zaten. Neyse kismet

Yetişir inşallah zira yanımızda olmanı çok istiyorum ben :D
Oyuna yetiştim ama ara ara işlerim çıkabilir, şimdilik buradayım. :D

@Bully yorumlarimiz için eğlenceli yazmissinda okuyup es mi gectin. Onumu anlayalim ?

İşin neymiş böyle :)

Hayy ben o işlere başlıcam şimdi haa seni bizden alıyor ha :D neyse burdasın yaa:love1:
Boşverin sonra anlatırım belki :A

Ogeday kazandı. ss Zaten biliyorduk :A

@Bully yorumlarimiz için eğlenceli yazmissinda okuyup es mi gectin. Onumu anlayalim ?
Eğleniyordunuz yani onu fark ettim, tam detaylı bakamadım sonra bakıp güldürdün atarım istersen :A

Boşverin sonra anlatırım belki :A

Ogeday kazandı. ss Zaten biliyorduk :A

Eğleniyordunuz yani onu fark ettim, tam detaylı bakamadım sonra bakıp güldürdün atarım istersen :A
Haha ama sorularada cevap ver. Bir yerde harika da atmam gerekecek :A