Survivor 2017 - 51.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adem-Ogeday
ve yine Ogeday kazandı.....

Ogeday yine attı ve ilk tur gönüllülerin adam böyle devam ederse istatistikte Nagihanı bile kıskandırır :D
ben geriden izliyorum simdi ikinci tur olacakti reklam girdi. ADEM son oyunu alabilirdi.
Performansinda inanilmaz düşüş var.
Alamadi yine

Bulut'a güle güle :A Gökhan potadan çıkmayı hak ediyordu :D

Geçmiş olsun @Dosi cim, tutmadı tahminin, gerçekleşmedi isteğin :A

Benim yorumumu trip algıladın ve bende fazla uzatmak istemedim. Bide sen yoğunken genelde benim tadım kaçıyor kendimi yanlız hissedince,foruma ara vermeden bir süre önce son gececi olduğum bir zamanda öyle olmustum çünkü ve ogünden sonrada gece gec saate kalmadim :D

Canım benim kendini yalnız hissetme ben varım deniz var ne olur kendini yalnız hissetme olurmu😉

Bulut'a güle güle :A Gökhan potadan çıkmayı hak ediyordu :D

Geçmiş olsun @Dosi cim, tutmadı tahminin, gerçekleşmedi isteğin :A
Evet ya ama hissediyordumda belirtmek istemedim :D
Acun kaos olur Bulut Erdi ile hep kavga eder diye umutlanip getirdi ama elinde patladi yoksa o programda ikinci olan biri getirilmezdi. Bulutta alisamadi adaya ve gözden cikarildi. Neyseki Erdi daha var :A

Evet ya ama hissediyordumda belirtmek istemedim :D
Acun kaos olur Bulut Erdi ile hep kavga eder diye umutlanip getirdi ama elinde patladi yoksa o programda ikinci olan biri getirilmezdi. Bulutta alisamadi adaya ve gözden cikarildi. Neyseki Erdi daha var :A
Erdi kalsın ya daha, hem neşe hem de puan kaynağımız :A

Bulut'la da samimi bir şekilde vedalaştılar. :F

Erdi kalsın ya daha, hem neşe hem de puan kaynağımız :A

Bulut'la da samimi bir şekilde vedalaştılar. :F
Sen daha uyumadinmi :A bayada bildirim gelmis bana. Ben yatacaktim aslinda sonra yarina evde kalabilirisn dediler bide cok aciktim :D yemek yiyecem birazdan ve gececi olacam bugün :A
Evet Erdi candır. Insallah artik 1 yerine 2 oyun oynar artik :D

Canım benim kendini yalnız hissetme ben varım deniz var ne olur kendini yalnız hissetme olurmu😉
Kaanda var kiz. Bazen nekadar rahatsiz etmemek icin yazmasamda onun varliğida yetiyor 😉 o dedigim gün siz yoktunuz ama

Sen daha uyumadinmi :A bayada bildirim gelmis bana. Ben yatacaktim aslinda sonra yarina evde kalabilirisn dediler bide cok aciktim :D yemek yiyecem birazdan ve gececi olacam bugün :A
Evet Erdi candır. Insallah artik 1 yerine 2 oyun oynar artik :D

Kaanda var kiz. Bazen nekadar rahatsiz etmemek icin yazmasamda onun varliğida yetiyor 😉 o dedigim gün siz yoktunuz ama
Aslında uyuyacaktım da enleri açmam gerekti, yoksa yine unuturdum, o da zahmetli bir iş :A Sonra duş aldım geldim :D Bu arada afiyet olsun :D

Bu saatten sonra puan alırsa büyük mucize olur :A

Aslında uyuyacaktım da enleri açmam gerekti, yoksa yine unuturdum, o da zahmetli bir iş :A Sonra duş aldım geldim :D Bu arada afiyet olsun :D

Bu saatten sonra puan alırsa büyük mucize olur :A
Bende yemek yedim mecburi biraz durmaliyim rahatsizlanmamak için :D uzun zamandir bu saate kalmamistim :) gerçi daha saat 1 yani eskiden aliskindim :)

Iyi git uyu sen. Seni tek yakalayip az konusma firsatim oldu buda iyi :A zaten başın kalabalik olsaydi yazmazdim sana :A yeni metodum artik :D
Tam uyuyacam bu sefer de destere gelmiş, biraz da onunla atışayım çıkarım :A