Survivor 2017 - 51.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
63,977
Puanı
1,060
TV8 ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği sevilen yarışma programı Survivor'ın 51.bölüm yorumlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Bu akşam, ödül oyunu oynanacak ve eleme heyecanı yaşanacak. Erdi, Berna, Bulut ve Gökhan'dan birisi ada konseyinde yarışmaya veda edecek.

Survivor, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da TV8'de!

Sen izleyecekmisin bugün ??

Gökhan adada hep bayılıyormuş ve bence ona yol verirler.
Furkanın performansı çok yükseldi ve Adem düşüşte olmasaydi Erdi ye yol görünürdü. Sedat elenmeseydi zaten Erdi kesin yolcu olurdu. Bu haftadan sonra artık bir bayan yarışmacı gider

Valla bilemiyorum ikisi arasındayım ben yada gökhan yada bulut dediğin gibi gökhanda olabilir he şunada katılıyorum bayan yarışmacı gidebilir ama bence bu berna olmaz gibime
geliyor 😉

Valla bilemiyorum ikisi arasındayım ben yada gökhan yada bulut dediğin gibi gökhanda olabilir he şunada katılıyorum bayan yarışmacı gidebilir ama bence bu berna olmaz gibime
geliyor 😉
Madem beğenmedin son avatarımı değistirdim işte :)

Madem beğenmedin son avatarımı değistirdim işte :)

Canım beğenmeme değildi özelde yazdığımı okumadın sanırım ben senin herşeye
gerçekten içten gülmeni istediğim için öyle dedim :D yoksa güzeldi
@Dosi nerdesin kızdınmı bana :bhr:

Son düzenleme:
Canım beğenmeme değildi özelde yazdığımı okumadın sanırım ben senin herşeye
gerçekten içten gülmeni istediğim için öyle dedim :D yoksa güzeldi
@Dosi nerdesin kızdınmı bana :bhr:
Yok canım sana niye kizayimki ve Öm yazilarini aninda okurum ben 😉 açıklamanı okudum.
CANIM o yazı uyuyor bana benim kolay bir hayatim olmadi ve hiç bir engel zorlukta beni bu hayattan yıldırmadı. Ben ölümlerdende döndüm kaç defa ve herşeye inat hayata olumlu bakıyorum. Elbet birgün benim yüzüm gibi yüreğimde güler inşallah. Ben şükrediyorum yinede halime. Başkaları neler neler yaşıyor. Türkiye'de bazı olaylara şahit oldum oyüzden artık hayata daha positif bakıyorum.

Ha bide mesaji değistirirken etiketlersen etiket olmaz :D

Yok canım sana niye kizayimki ve Öm yazilarini aninda okurum ben 😉 açıklamanı okudum.
CANIM o yazı uyuyor bana benim kolay bir hayatim olmadi ve hiç bir engel zorlukta beni bu hayattan yıldırmadı. Ben ölümlerdende döndüm kaç defa ve herşeye inat hayata olumlu bakıyorum. Elbet birgün benim yüzüm gibi yüreğimde güler inşallah. Ben şükrediyorum yinede halime. Başkaları neler neler yaşıyor. Türkiye'de bazı olaylara şahit oldum oyüzden artık hayata daha positif bakıyorum.

Ha bide mesaji değistirirken etiketlersen etiket olmaz :D

Uyduğunu biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum kolay hayatın olmadı o yüzden bundan sonra gülmeni çok istediğim için öyle dedim :D inşallah allahım senin gönlüne göre verir inşallah şu mübarek günlerde en büyük duam senin için cnm :love1:
doğruya tmm cnm :D

Sen izleyecekmisin bugün ??

Gökhan adada hep bayılıyormuş ve bence ona yol verirler.
Furkanın performansı çok yükseldi ve Adem düşüşte olmasaydi Erdi ye yol görünürdü. Sedat elenmeseydi zaten Erdi kesin yolcu olurdu. Bu haftadan sonra artık bir bayan yarışmacı gider
Ağırlığı MusicSurvivor'a verir, Survivor'a da gözucuyla bakarım :A

Güzel teorilermiş :A Ama inşallah Bulut gider :A

Tadım niye kaçsın ki :A

Canım sıkıldı Kösem'e sardım :D
Benim yorumumu trip algıladın ve bende fazla uzatmak istemedim. Bide sen yoğunken genelde benim tadım kaçıyor kendimi yanlız hissedince,foruma ara vermeden bir süre önce son gececi olduğum bir zamanda öyle olmustum çünkü ve ogünden sonrada gece gec saate kalmadim :D

İlk oyunu Volkan aldı gönüllüler 1-0 önde

Pınar kazandı :D 1-1

İlhan Mansız kazandı ve ünlüler 2-1 öne geçti

Elif kazandı ve durum eşitlendi

Adem yine kaybetti Ogedaya..

İlhan Volkanı yendi 3-3

Elif-Pınar
Pınar kazandı :D helal olsun

Son düzenleme:
Adem-Ogeday
ve yine Ogeday kazandı.....

Ogeday yine attı ve ilk tur gönüllülerin adam böyle devam ederse istatistikte Nagihanı bile kıskandırır :D

Son düzenleme: