Survivor 2017 - 5. Bölüm Yorumları

Birazcık Seda ve Ademi haklı buluyorum ama onlarda manyak. Hele Furkanın kavga sakinleştirici değilde güçlünün yanına sığındığını ve arkadan konuştuğunu düşünüyorum. :A Sema ve Şahikaya sözüm yok. :D

Berna,Ogeday,Yiğit,Erdi,Anıl,Tuğçe,Burçak :D

@Bully senin yerinde olsam ünlüleri desteklemezdim :A
Furkan zaten belli arkadan konuşuyor güçlünün yanında ama bilmiyorki halk bunu yemez :A Ademede iyi oldu bu sataşmalarla oy toplar ama Serhat ve Sedata daha fazla dayanamaz gibi :D

Birazcık Seda ve Ademi haklı buluyorum ama onlarda manyak. Hele Furkanın kavga sakinleştirici değilde güçlünün yanına sığındığını ve arkadan konuştuğunu düşünüyorum. :A Sema ve Şahikaya sözüm yok. :D

Berna,Ogeday,Yiğit,Erdi,Anıl,Tuğçe,Burçak :D

@Bully senin yerinde olsam ünlüleri desteklemezdim :A

Burçak aynen güzeldi ogeday da öyle bende eser furkanı beğendim

Furkan zaten belli arkadan konuşuyor güçlünün yanında ama bilmiyorki halk bunu yemez :A Ademede iyi oldu bu sataşmalarla oy toplar ama Serhat ve Sedata daha fazla dayanamaz gibi :D

Serhat ve Sedatta kavga etmişlerdi sanki (b) Serhattan çok Sedat çok gıcık bir abilik taslamalar olayı kavgaya dönüştürmeler :A

Ben Final 5'limi söyleyeyim İlhan-Sema-Ogeday-Eser-Berna :A

Ama Tuğçe Melis ve Burçak'tan HilmiceMurat dostluğu gelirse ikisinden biriside favori olabilir halk dostluk kuran isimleride seviyor. :A

Burçak aynen güzeldi ogeday da öyle bende eser furkanı beğendim

Eser gözümden düşüyor. :(

Serhat ve Sedatta kavga etmişlerdi sanki (b) Serhattan çok Sedat çok gıcık bir abilik taslamalar olayı kavgaya dönüştürmeler :A

Ama Tuğçe Melis ve Burçak'tan HilmiceMurat dostluğu gelirse ikisinden biriside favori olabilir halk dostluk kuran isimleride seviyor. :A

Ögedaya Bernadan dolayı gıcığım :A

Neden ki

Bazılarından önce açtığım için konu coşmamış tam olarak olsun bu kitlede iyi sağolun. :D Furkan biraz şeytan çıkacak gibi umarım olmaz. :D @vadikızı

Efe kendisi Haluk'tan geç açtığı İçin intihara yeltenmiş :F

Survivor konuşulmuyor bari aşk Mavi konuşalım :A
aynen bari bu kadar belli etmese. :D neyse sağolsun yinede :)

Programa düzenli olarak bakmıyorum ama denk gelince baktığımda Ünlüler adası karışmıştı..Serhat çoğu takım arkadaşlarıyla tartışıyor çok fazla tartışmalar içinde bulunuyor,aşırı bir şekilde tartışma yapıyor..Sedatta Sabri'ye ile atışmaya başladı..bu şekilde olursa Ünlüler çok tartışır

Akşamki tartışmalarda Seda ve Ademin yanındayım tabii ki, Sedanın bence çok güçlü karakteri var evet oyunlarda başarılı değil belki çok ama eğer böyle devam ederse kendini bozmadan favorilerim arasına girer. Diğer yandan Esere gıcık olmaya başladım oyun kazandıktan sonraki bağrışı çok itici Bozok ve Efecanın tıpkısının aynısı.

Akşamki tartışmalarda Seda ve Ademin yanındayım tabii ki, Sedanın bence çok güçlü karakteri var evet oyunlarda başarılı değil belki çok ama eğer böyle devam ederse kendini bozmadan favorilerim arasına girer. Diğer yandan Esere gıcık olmaya başladım oyun kazandıktan sonraki bağrışı çok itici Bozok ve Efecanın tıpkısının aynısı.
aynen Seda haklı bu bariz açık.venet. :)