Survivor 2017 - 5. Bölüm Yorumları

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,287
Puanı
1,060
16194992_1434037796661283_7444690277037563882_n.jpg

tv8'in rekorlar kıran ve çok sevilen yarışması Survivor 2017, 5. Bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.

Yarışmada bu akşam ödül oyunu oynanacak ve daha çok şeyler olacak çok, 20.00'de kısa özetle tv8'de yarışma kaçırmayın! :)

@sürgünüm @Bully @dosimosi @vadikızı @HachiKo @MayısKralı @eskici @batuhankaralar @Maskeli Fedai @beyazsoy @Forumdash @Doğu @Billy Kane @Polat Şaşmaz @papuleoo @MasacRE- ve @Mr.At

Son düzenleme:
bakalım akşam neler olacak dizi var ama bakmaya çalışacağım:D eser favorim olmaya
devam ediyor bernada favorilerime girdi he birde furkan tabii

bakalım akşam neler olacak dizi var ama bakmaya çalışacağım:D eser favorim olmaya
devam ediyor bernada favorilerime girdi he birde furkan tabii
Gece netten devam bende Furkan birinci , 2.favorimse eser :D bakalım zmnla değişecek mi? umarım kötü değillerdir 2side (içleri) :D :D ahaha :D

O ne güzel tatile geldin eğlenmene bak ablam :D biliyorum ablacım favorin kimdi senin
Teşekkürler abla. :D

Şimdilik Furkan gibi. İnşallah yanlış kişilerin yanında yer almaz. :D Serhat'tan, Sedat'tan falan uzak durması lazım. İlhan da iyi. Tarık Mengüç'ü de sevdim aslında ama yaşlı işte. :D Ünlülerin ilk ada konseyini çok merak ediyorum.

Gönüllülerden de Eser'e sempatim var. :D

Oyunu da kaybettik bu arada. ss

Şimdilik Furkan gibi. İnşallah yanlış kişilerin yanında yer almaz. :D Serhat'tan, Sedat'tan falan uzak durması lazım. İlhan da iyi. Tarık Mengüç'ü de sevdim aslında ama yaşlı işte. :D Ünlülerin ilk ada konseyini çok merak ediyorum.

evet ünlüler kaybetti bu yarışmada pek iyi değillerdi aynen furkanın sedattan ve serhattan
uzak durması lazım ilhan iyide biraz yavaş kalıyor gibi yarışlarda:D benim favorimde eser

Bugün Ademi beğendim dinç ve baya hızlıydı :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,192
Üyeler
8,558
Son Üye
Redi