Doğru demiş babanŞeref golü derdi babam hep o tarz gollere![]()
Reklam girdi, Paramparça'nın finaline göz atayım bari biraz
Doğru demiş babanŞeref golü derdi babam hep o tarz gollere![]()
Reklam var.ss90.dakikada yedik, 3-1 bitti.
Bölüm başladı![]()
Bugunmu finalDoğru demiş baban
Reklam girdi, Paramparça'nın finaline göz atayım bari biraz![]()
Şu an açamam dizi başladıBugunmu finalya Paramparca ile ilgili Haber vardi elimde bir türlü payöasmaya firsatim olmadi
@denizz19 sana anlatamadim birturlu
hala istiyonmu
![]()
Evet sonunda bitiyor bugünBugunmu finalya Paramparca ile ilgili Haber vardi elimde bir türlü payöasmaya firsatim olmadi
@denizz19 sana anlatamadim birturlu
hala istiyonmu
![]()
suan demedim zaten be. Neyse yarin biraz daha arastirmami kesinlestireyim sana yazarim. Resmi kurumla göruseyimde kaynakim 100% olsun 😛Şu an açamam dizi başladı![]()
Dizi Zaten bitmiş bırak su dök üstünesuan demedim zaten be. Neyse yarin biraz daha arastirmami kesinlestireyim sana yazarim. Resmi kurumla göruseyimde kaynakim 100% olsun 😛
aa sizde bitmis olabilir bizde daha heyecan yeni basladiDizi Zaten bitmiş bırak su dök üstüne![]()
Oyun başşıyoaa sizde bitmis olabilir bizde daha heyecan yeni basladi![]()
HAKAN yanilacak insallah
Ama burası SurvivorHAKAN yanilacak insallahBulut cok desteklendi göz6 evinde Gökhanin elenmemesi fiyasko olur
Göreceğiz bakalım. BULUTUN en az bir konseyi atlatmasi gerekiyorAma burası SurvivorSemih ve Hakan'ın yaptığı anketlerde de geride kalmış Bulut
Ben de dün Gökhan elenir dedim, ama bilemiyorum, duruşunu hiç bozmadığı için halktan destek görmüş olabilir.![]()
Hakan ilk haftadan beri twitter üzerinden kimi destekliyosunuz şeklinde soruyo adaylar belli olduktan sonra ve %90ı tuttu şimdiye dek
Erdi'nin oyun almasına imkan yok bundan sonra
İlhan kazandı
Yok Efe paylasmistiya ilk oyun ondan dedimErdi'nin oyun almasına imkan yok bundan sonraDişine göre Tarık ve Fatih vardı, ikisi de gitti
![]()
He, ben de Erdi'den dolayı dedin sandımYok Efe paylasmistiya ilk oyun ondan dedim![]()