haha ne yapalim benim sevgili arkadasim begendi ve o detaya takildi eee bende severim hediyeler vermeyi ona 😛 hemen firsati degerlendirdim 😛 hosgeldin hediyem benden @Bully eRekor 20 sayfa geçersek müthiş olur![]()
Emeğe saygı Avnicada yazık![]()
![]()
haha ne yapalim benim sevgili arkadasim begendi ve o detaya takildi eee bende severim hediyeler vermeyi ona 😛 hemen firsati degerlendirdim 😛 hosgeldin hediyem benden @Bully eRekor 20 sayfa geçersek müthiş olur![]()
Emeğe saygı Avnicada yazık![]()
![]()
Yok Gökhan gider. Bulut ve Erdi kafa kafaya gitti göz6 da Bulutcular intikam icin yuklenir bu haftaBulut gider inş![]()
![]()
![]()
Gökhan giderse Erdi daha da havalanır düşmanını eledi sonuçtaYok Gökhan gider. Bulut ve Erdi kafa kafaya gitti göz6 da Bulutcular intikam icin yuklenir bu hafta![]()
bu yoruma kalp yakisirMuhteşemsin canım
Adamsın![]()
Havalansin, mumkunse Erdi uzun sure kalsinGökhan giderse Erdi daha da havalanır düşmanını eledi sonuçta![]()
![]()
Sen erdiyi severmiydin 😱bu yoruma kalp yakisir
sende öylesin beyefendi 😉
Havalansin, mumkunse Erdi uzun sure kalsin![]()
ünlüre yariyor ondan dedim 😉Sen erdiyi severmiydin 😱
Tm 15 dk sonra başlıcakünlüre yariyor ondan dedim 😉
gucsuz Erdi elenecegine guclu Gökhan elensin demi yani
Ben yemek molasi vereyimgörusuruz
@EFE UYSAL yarisma baslayinca etiketle beniarada yorum yazarim yinede
![]()
Umarim erken oyuna gecerler. Bugun gec baslamasi kötü oldu benim icin. Elimden geldiğince konuda olmaya calisirim. 10a kadar rahatimda sonra yarin öğrencilerim icin ders planlamasi yapmaliyimTm 15 dk sonra başlıcak![]()
9:30 gibi oyun başlar zannımca çok geç başlamaz bölüm saatinde başlıcak normalde pek farkeden birşey yok.Umarim erken oyuna gecerler. Bugun gec baslamasi kötü oldu benim icin. Elimden geldiğince konuda olmaya calisirim. 10a kadar rahatimda sonra yarin öğrencilerim icin ders planlamasi yapmaliyim
Neyse elimden geldiğince dururum.9:30 gibi oyun başlar zannımca çok geç başlamaz bölüm saatinde başlıcak normalde pek farkeden birşey yok.
3-0 yeniyoduk en son.Neyse elimden geldiğince dururum.
Maç kaç kaç ?
Bizde Maral var. Acun niye maçı göstermezki 😡 geçende öyle yaptı3-0 yeniyoduk en son.
Neyse elimden geldiğince dururum.
Maç kaç kaç ?
90.dakikada yedik, 3-1 bitti.3-0 yeniyoduk en son.
Şeref golü derdi babam hep o tarz gollere90.dakikada yedik, 3-1 bitti.
Bölüm başladı![]()