oyunu 23:00 kadar sürdürsünlerde hemen konseye geçsinelr adada boş oboş konusmasınlar@EFE UYSAL
Yok sıra bir daha oyun var.
oyunu 23:00 kadar sürdürsünlerde hemen konseye geçsinelr adada boş oboş konusmasınlar@EFE UYSAL
Daha bireysel dokunulmazlık olacak sonra dedikodu sonra konseyoyunu 23:00 kadar sürdürsünlerde hemen konseye geçsinelr adada boş oboş konusmasınlar@EFE UYSAL
Daha bireysel dokunulmazlık olacak sonra dedikodu sonra konsey
ilhanda baya iyi oynuyor ayoll beşiktaşlı nasılsaYok sıra bir daha oyun var.Konuşmalar 10 dakika falan sürer.
Etiketlemiştim seni önceki sayfaya kazandı diyeilhanda baya iyi oynuyor ayoll beşiktaşlı nasılsa@Bully
Etiketlemiştim seni önceki sayfaya kazandı diye
İlhan final atışlarını harika yapıyor, tecrübeli sonuçta adam, baya soğukkanlı
belki finalinide bakarım ilhan ademi yer koskoca beşiktaşlı ayoll ademin küçük emrah bakısları işe yaramaz finaldeAdemle beraber en iyiler
Futbolcu olması sökmez Survivor'dabelki finalinide bakarım ilhan ademi yer koskoca beşiktaşlı ayoll ademin küçük emrah bakısları işe yaramaz finalde
aaa iyi 23:00 kadar oyunu sürdürsünler son 1 saatide konsey olur şu adada kendi başlarına konusmasınlar ayoll benim şansıma pek olmadı öyle sahne
Bulut normalde vasat bir yarışmadır bugün şov yapacağı tuttu, Adem 2.kez yenildi onaaaa iyi 23:00 kadar oyunu sürdürsünler son 1 saatide konsey olur şu adada kendi başlarına konusmasınlar ayoll benim şansıma pek olmadı öyle sahne@EFE UYSAL
Bulut İlhanıda yendi en iyileri bugün ballı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?