Anıl'ın berbat atışları nefes aldırdı bizePınara çok yük bindi kaldıramıyor 2-2 oldu.ss
Anıl'ın berbat atışları nefes aldırdı bizePınara çok yük bindi kaldıramıyor 2-2 oldu.ss
Tugcede 3 te 3 yapti, Ogedayla gönullulere puan kazandiran kisi.Tuğçe saliseyle aldı 3-3![]()
Aldimiki ?Anıl'ın da Lebron James olası tuttu Adem karşısında, cidden şanssızlık. ss
Helal be Pınar![]()
Almasa niye sevineyim canım manyak mıyım ben. ssAldimiki ?
Almisay geriden izlemek iyimi kötumu anlamadim
![]()
Yok yok aninda yaz o an nedense hemen bakiverdimAlmasa niye sevineyim canım manyak mıyım ben. ss
Biraz geç yazayım yorumu o halde senin için 😛![]()
yasasinFurkan helal lan
Sonunda bir final yapabildin aferin
Tebrikler ünlüler, Adem reyiz saç kavurmasını yiyecek![]()
![]()
Yazık bu gönüllülere ya, ödülleri hep ünlüler yiyoryasasin![]()
beklemiyordum harika oldu
ilkez bir oyunu bastan sona izledim ödul oyununu ve bir pazartesi. harika oldu![]()
Helal Furkan
Bence dokunulmazlik tamam önemlide en azindan gereksiz kisiler gitmis olur. hala 3 kisinin daha gitmesi gerekiyor güclü kadro olusmasi icinYazık bu gönüllülere ya, ödülleri hep ünlüler yiyor
Fatih'i de şutlayalım, haftasonu alırız dokunulmazlıkları![]()
Sabriye ve Şahika da elenince kimse tutamaz biziBir keresinde Adem herkesi ödule göturmustu, bugünde onlar ödulu almis oldular.
Beyler benden bukadarhayirli geceler
Bence dokunulmazlik tamam önemlide en azindan gereksiz kisiler gitmis olur. hala 3 kisinin daha gitmesi gerekiyor güclü kadro olusmasi icin
evet o dedigim 3 kisi Sahika, Sabriye ve Fatih. umarim arada güme gidenler olmaz. Kim blir belki bukez üst üste gönulluler gider. Fatih giderse Erdiye yol görunur artik. Buraya yaziyorum 😛Adem'in en sevdiği yemek birinci gelince nasıl da yumuşadılar ona karşı
Sabriye ve Şahika da elenince kimse tutamaz bizi
Ama bu haftadan sonra en az 1 hafta gönüllü vedası izleriz![]()
Sembol hiç gelmicek galibaYazık bu gönüllülere ya, ödülleri hep ünlüler yiyor
Fatih'i de şutlayalım, haftasonu alırız dokunulmazlıkları![]()
Puzzle olduğu sürece imkansız. ssSembol hiç gelmicek galiba![]()
Üzülüyorum be bizimkiler hiç ödüle gidemedilerPuzzle olduğu sürece imkansız. ss