Survivor 2017 - 35. Bölüm Yorumları - Adaya Kim Veda Edecek?

Adem ve Tarık elenmez. Sabriye ve Sedat'tan biri gider. O da Sedat olacak gibi. :)

Ben maç izliyorum biricik destekçileri olmayınca kazanamamışlar demek ki sağlık olsun iki dokunulmazlıkta da yendik ve Ogeday haftanın birincisi zaten o yeterli :A

İki tane ş. ligi maçı varken survivor mu izliyorsun abi 😱
Televiyondan Survivor, pc'den de maç izliyorum. Devre arası olduğu için şimdi Survivor'a bakıyorum. :)

Adem haftalıklarda ikinci oldu, alkışlayanlar Sabriye, Şahika ve gönüllüler. İğrenç insanlar topluluğu sizi, adam size ödüller kazandırır alkışlamazsınız, mor odaya götürmezsiniz, kibirinizde ve kıskançlığınızda boğulun inşallah.

Bu arada Acun geçen hafta Adem'in rekor puanını söylememişti, AKFC olarak tepkimizi koyduk ve kendisini yola getirdik bu hafta, gücümüzü de herkes görmüş oldu böylelikle :A

@MasacRE- senin Ogeday da rekor puanla birinci oldu ama çıktığı 6 oyunun 5'ini Adem'e kaybetmiş :A İnşallah Kıbrıs'ta bu ikili olur final koltuğunda, adalar birleşince de iyi anlaşacaklardır bence :D

Adem haftalıklarda ikinci oldu, alkışlayanlar Sabriye, Şahika ve gönüllüler. İğrenç insanlar topluluğu sizi, adam size ödüller kazandırır alkışlamazsınız, mor odaya götürmezsiniz, kibirinizde ve kıskançlığınızda boğulun inşallah.

Bu arada Acun geçen hafta Adem'in rekor puanını söylememişti, AKFC olarak tepkimizi koyduk ve kendisini yola getirdik bu hafta, gücümüzü de herkes görmüş oldu böylelikle :A

@MasacRE- senin Ogeday da rekor puanla birinci oldu ama çıktığı 6 oyunun 5'ini Adem'e kaybetmiş :A İnşallah Kıbrıs'ta bu ikili olur final koltuğunda, adalar birleşince de iyi anlaşacaklardır bence :D
Ogedayı haftaya net görebiliriz bence bu hafta dokunulmazlıkdaki 6da 6nın bu puanda çok etkisi var :A

Tarık gider, Sedat'a kimse oy atmasa bile Acun Medya'dan atmışlardır :A

İlhan'ı destekleyen biri olarak söylüyorum o ada da kişilik olarak belki en iyisi Tarık Mengüç'tü. Oyunlarda da yaşına göre iyiydi hatta çok iyiydi, öyle çok da yenilmedi aksine zor karşılaşmaları da aldı. Sabriye ve Şahika varken onun gitmesi hiç olmadı [emoji17]