Sedat gideydi keşke.
Bencede adayı karıştıranlardan biri bence o
Sedat gideydi keşke.
Esra AblamızSurvivor Ekstra sunucusunun ismi neydi?Ezgi Avcı kadar olmasa da yakından takip ediyorum.
![]()
Acun kavga için elemediBencede adayı karıştıranlardan biri bence o
Biraz daha seksi giyinmesi lazım ama çocuğu da varmış, bilemedim şimdi.
Sıkıntı olmaz senin gibi karizmanın karşısında boşar kocasınıBiraz daha seksi giyinmesi lazım ama çocuğu da varmış, bilemedim şimdi.![]()
Haftaya da Ünlülerden Fatih gidebilir gönüllülerden BurçakAynen öyle![]()
Haftaya da Ünlülerden Fatih gidebilir gönüllülerden Burçak![]()
Daha önce ünlü ployboylarımızdan Murat Aşık ile evliymiş. Paragöz değildir umarım, 2 ayda ocağıma inci ağacı diker.Sıkıntı olmaz senin gibi karizmanın karşısında boşar kocasını![]()
Senin favorin?Bencede bakalım ne olacak haftaya![]()
Senin gibi cool adamın yanında paragöz olsa da birşey olmaz kalbinin sesini dinleyip sana gelirDaha önce ünlü ployboylarımızdan Murat Aşık ile evliymiş. Paragöz değildir umarım, 2 ayda ocağıma inci ağacı diker.![]()
Senin favorin?
Senin gibi cool adamın yanında paragöz olsa da birşey olmaz kalbinin sesini dinleyip sana gelir![]()
Çıkıp gelsin o zaman. Çocuğuna da babalık yapacağız artık.Senin favorin?
Senin gibi cool adamın yanında paragöz olsa da birşey olmaz kalbinin sesini dinleyip sana gelir![]()
Sen herkesi tutuyorsunBenim bir sürü favorim var Adem Volkan Gökhan Sema Berna Ogeday bunları favorim benim![]()
Sen herkesi tutuyorsun![]()
Yapsa ne olacak beyin yok o kızda.
Real 1-1 yaptı. Bayern de penaltı kazandı. @MasacRE-
1 de kırmızı çıktı.
Bu sene en zor sene deniyorlar boşunaevet yaa öyle oldu bu sezon bu saydıklarım iyi yarışıyor bir türlü karar veremedim
favorilerimi
Senden iyi baba olurÇıkıp gelsin o zaman. Çocuğuna da babalık yapacağız artık.![]()
Bu sene en zor sene deniyorlar boşuna
Senden iyi baba olur![]()
Benim bir sürü favorim var Adem Volkan Gökhan Sema Berna Ogeday bunları favorim benim![]()
Sen herkesi tutuyorsun![]()
Vadikızı işi garantiye almış, kim şampiyon olsa benim desteklediğim yarışmacı kazandı diye hava atacak
Yalnız İlhan'ı da desteklemen lazım abla o da iddialı bir isim![]()
Perşemde olur artık yarışma![]()
Reyting önemli değilmi paragöz Acun içinhiç aklıma gelmedi valla hiç öyle düşünmedim ay ben İlhana bir gıcık oluyorum niyese içimden desteklemek gelmiyor yaw
7 gün olursa şaşırmıcam artık acun yaparmı yapar![]()