Survivor 2017 - 33.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şahika kolay zaten de Sema'dan oyun alabileceklermi bakalım Tuğçe veya Elif :D

Bulut yerine Volkan daha iyi olurdu bence.

gönullulerde güzlü biri potaya girerse o gitsin :)
Ben gönüllülere geçiş yaptım ama yine de ilk gitmesini istediğim isimler Sabriye Fatih gibi zayıf isimler. Ne kadar iyiler kalırsa o kadar iyi oluyor mücadeleler oluyor çünkü :) Gönüllülerde de Erdi'nin gitmesini isterim ama onun gitmesi zor gibi şimdilik :D

Ben gönüllülere geçiş yaptım ama yine de ilk gitmesini istediğim isimler Sabriye Fatih gibi zayıf isimler. Ne kadar iyiler kalırsa o kadar iyi oluyor mücadeleler oluyor çünkü :) Gönüllülerde de Erdi'nin gitmesini isterim ama onun gitmesi zor gibi şimdilik :D
Erdi daha cok bas yakar gibi. Tarik ve fatih oldukca Erdi elenmez.

Helal be Sema :Z

2'ye 2 çıkıyorlarsa ve Sema oynamıyorsa o zaman gönüllüler alır oyunu. Ogeday Adem'e direnir Tuğçe de Sabriye veya Şahika'yı devirir bakalım tutacak mı tahmin :A

Serhat Akın gözümde hepten bitti :) @Bully

Ben geldimm yorumunu görmesem ben yazacaktım ablam Serhat neydi öyle ya anlayan banada anlatsın o nasıl çıkıştır ama şuda var tartışma Sabriye yarışsından çıktı bu arada
Şahikaya inanamadım Sema tam 4 oyun yarıştı kızın hali kalmadı kolumda kolum kıvranıyor
Şahika sen yarış diyorlar neden Şahika kızım oraya niye geldin yarışmak için ne demek neden Şahika ay sinir oldum he😡

Bende bu sene secemiyorum kimseyi :D Gönullulerde bana itici geliyor :D

@vadikızı yorumlari rahat birak kiz :A bugun 100 mesaj yazmisimdir ikimizede yazik :F

:Fayy sinirden ne yaptığımı biliyormuyum gıı

@Bully bu yorumuma ne diyosun kaan

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,157
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb