AlamadilarŞahika kolay zaten de Sema'dan oyun alabileceklermi bakalım Tuğçe veya Elif
Bulut yerine Volkan daha iyi olurdu bence.
Anlaşıldı ünlüler kazanacak oyunu Şahika dışındakilerden oyun alamaz gibi görünüyor gönüllüler. Bir tek Ogeday İlhan'ı yenebilir o kadarAlamadilar![]()
Iki tarafdanda gidenler olsun.Anlaşıldı ünlüler kazanacak oyunu Şahika dışındakilerden oyun alamaz gibi görünüyor gönüllüler. Bir tek Ogeday İlhan'ı yenebilir o kadar![]()
Helal olsun, yorulmadi daAdem 4te 4 Ogedayı 2 kere yendi![]()
Dün Ogeday'dan yenilgi üstüne yenilgi alınca hırs yapmış belli kiAdem 4te 4 Ogedayı 2 kere yendi![]()
Sabriye gitsin artık yaIki tarafdanda gidenler olsun.
Bakalim kim girecek potaya yine
Helal olsun, yorulmadi da
Ne hırsı Ogedayı puzzle hariç hep gömüyor zatenDün Ogeday'dan yenilgi üstüne yenilgi alınca hırs yapmış belli ki
Sabriye gitsin artık ya![]()
gönullulerde güclü biri potaya girerse o gitsinDün Ogeday'dan yenilgi üstüne yenilgi alınca hırs yapmış belli ki
Sabriye gitsin artık ya![]()
Ben gönüllülere geçiş yaptım ama yine de ilk gitmesini istediğim isimler Sabriye Fatih gibi zayıf isimler. Ne kadar iyiler kalırsa o kadar iyi oluyor mücadeleler oluyor çünkügönullulerde güzlü biri potaya girerse o gitsin![]()
Erdi daha cok bas yakar gibi. Tarik ve fatih oldukca Erdi elenmez.Ben gönüllülere geçiş yaptım ama yine de ilk gitmesini istediğim isimler Sabriye Fatih gibi zayıf isimler. Ne kadar iyiler kalırsa o kadar iyi oluyor mücadeleler oluyor çünküGönüllülerde de Erdi'nin gitmesini isterim ama onun gitmesi zor gibi şimdilik
![]()
Tuğçe hanım diyeceksinizErdi daha cok bas yakar gibi. Tarik ve fatih oldukca Erdi elenmez.
Helal be Sema![]()
Haha
Acun çok ilginç oylama oldu falan diyordu fragmanda bakalım ne olacakAy Nazar degdirdik
Hahaaman hadi bakalim kim kazanacak. Sabriye gidecekse varsin ünlüler kaybetsin
ilginc dediyse sanki ünlülerde olacak . yada gönüllülerden 2 den fazla aday cikarAcun çok ilginç oylama oldu falan diyordu fragmanda bakalım ne olacak![]()
ünlüler kafadan kaybetti zaten2'ye 2 çıkıyorlarsa ve Sema oynamıyorsa o zaman gönüllüler alır oyunu. Ogeday Adem'e direnir Tuğçe de Sabriye veya Şahika'yı devirir bakalım tutacak mı tahmin![]()
Gördüğüm en uyumsuz ünlüler takımı ya ben bunlar yüzünden kaç yıllık ünlücü kimliğimden vazgeçtimünlüler kafadan kaybetti zaten![]()
Bende bu sene secemiyorum kimseyiGördüğüm en uyumsuz ünlüler takımı ya ben bunlar yüzünden kaç yıllık ünlücü kimliğimden vazgeçtim![]()
Serhat Akın gözümde hepten bitti@Bully
Bende bu sene secemiyorum kimseyiGönullulerde bana itici geliyor
@vadikızı yorumlari rahat birak kizbugun 100 mesaj yazmisimdir ikimizede yazik
![]()