Ben atacağım Semaya inatAdem de potaya girdi, böylece Sabriye gider artık bu hafta Ademciler ikisine birden sms yetiştiremez herhalde![]()
Semanın kumpası gerçekleşmesini diye atacağım benSabriye'ye oy falan atmam elenirse de elensin ben sadece Ademciyim![]()
Yarın ünlüler kazanacak ve Ademle aynı potada olduğu için elenen Sabriye olacak at fava bekleSemanın kumpası gerçekleşmesini diye atacağım ben![]()
İlginç bi oylama olmuş yarın öyle diyo Acun çok merak ediyorumSemanın kumpası gerçekleşmesini diye atacağım ben![]()
Sabriye gitsin diyeFırkanların grubu büyük bir kumpasa girişip İlhan vs Serhatı aday yapmışlardır mesela ya da Gönüllülerde oyların hepsi farklıdır.İlginç bi oylama olmuş yarın öyle diyo Acun çok merak ediyorum![]()
Serhatta okadar cesaret yoktur benceSabriye gitsin diyeFırkanların grubu büyük bir kumpasa girişip İlhan vs Serhatı aday yapmışlardır mesela ya da Gönüllülerde oyların hepsi farklıdır.
Berna ve Erdi girer mi potayaSerhatta okadar cesaret yoktur benceİkincisi daha mantıklı
Büyük ihtimal girerler eğer kaybederlerse dokunulmazlığı ama yanlarına da en az 1 kişi daha gelirBerna ve Erdi girer mi potaya![]()