Eyvallahİlk turu ünlüler ikinci turu gönüllüler kazandıBest ofta şuan 3-2 ünlüler önde.
Şimdi Adem - Volkana karşı Adem parkurlarda Anıla bile fark attı ama puzzle olduğu için 3te 1 yaptı şuana kadar Sabriyede 1de 0.
Konseye bakıcak mısın?Eyvallahheyecanlı bölüm olmuş demek ki yarın izlerim netten
![]()
😱😱😱 neye girdiğimizi mi unuttunEser demiştim ben Bernadan önce ayrılacak survivordan sen daha fazla kalır demiştin
![]()
Adem atışları yapamadı bu sefer 😱Ogeday olağanüstüydü bugün.![]()
yok bu avatari değistiremezsin. Hem Eser sms le elenmedi. Bu yüzden geçersiz sizin sözUnuttum valla burda güldüğüme bakma normal hayatta sıkıntı bitmiyor silinmiş işte kafamda e kaybettiğimize göre avatar değişecek öylemi
![]()
Sen ünlücü değilmiydinTuğçe fazla fark yemezse oyun gönüllülerin.
Ogeday@EFE UYSAL @Bully ne oldu Ademinize öyle ya kızlardan gelen avans bile kurtaramadı
![]()
yok bu avatari değistiremezsin. Hem Eser sms le elenmedi. Bu yüzden geçersiz sizin söz
Gönüllülere doğru geçiş yapıyorum galiba bu seneki ünlüleri sevemedim bir türlü çok zorladım ama olmuyoryok bu avatari değistiremezsin. Hem Eser sms le elenmedi. Bu yüzden geçersiz sizin söz
Sen ünlücü değilmiydin![]()
Ne fark eder ha sms ile ha diskalifiye bizim iddamız Bernadan önce adadan elenmesi
Yenildiler demekSembolü Adem alsında Sedat potaya gitsin@Bully
Adem sembolü alsınfa Sedatı söylesinNe fark eder ha sms ile ha diskalifiye bizim iddamız Bernadan önce adadan elenmesi![]()
Ne fark eder ha sms ile ha diskalifiye bizim iddamız Bernadan önce adadan elenmesi![]()