Survivor 2017 - 32. Bölüm Yorumları - Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazanacak?

İlk turu ünlüler ikinci turu gönüllüler kazandı :D Best ofta şuan 3-2 ünlüler önde.

Şimdi Adem - Volkana karşı Adem parkurlarda Anıla bile fark attı ama puzzle olduğu için 3te 1 yaptı şuana kadar Sabriyede 1de 0.
Eyvallah :ok: heyecanlı bölüm olmuş demek ki yarın izlerim netten :)

Tuğçe :love1:Ogeday da yener şimdi bayrağa gider :A Ben de iyiden iyiye gönüllücü oldum galiba :A

Tuğçe fazla fark yemezse oyun gönüllülerin.

Ogeday :Z @EFE UYSAL @Bully ne oldu Ademinize öyle ya kızlardan gelen avans bile kurtaramadı :A

😱😱😱 neye girdiğimizi mi unuttun :F Eser demiştim ben Bernadan önce ayrılacak survivordan sen daha fazla kalır demiştin :D

:FUnuttum valla burda güldüğüme bakma normal hayatta sıkıntı bitmiyor silinmiş işte kafamda e kaybettiğimize göre avatar değişecek öylemi :D

:FUnuttum valla burda güldüğüme bakma normal hayatta sıkıntı bitmiyor silinmiş işte kafamda e kaybettiğimize göre avatar değişecek öylemi :D
yok bu avatari değistiremezsin. Hem Eser sms le elenmedi. Bu yüzden geçersiz sizin söz

Tuğçe fazla fark yemezse oyun gönüllülerin.

Ogeday :Z @EFE UYSAL @Bully ne oldu Ademinize öyle ya kızlardan gelen avans bile kurtaramadı :A
Sen ünlücü değilmiydin :A

merak ettim oyunu bi canli bakayim mobilden

yok bu avatari değistiremezsin. Hem Eser sms le elenmedi. Bu yüzden geçersiz sizin söz

Sen ünlücü değilmiydin :A
Gönüllülere doğru geçiş yapıyorum galiba bu seneki ünlüleri sevemedim bir türlü çok zorladım ama olmuyor :A

Alp düşürtmek için ne yaptıracağını şaşırdı :A İkisi de çok iyi yarıştı kazanan Sema :D