Oyunlara bakarim belkigece bak işte netten bnm gibi sende?
İcerde varNeden izlemicen noldu yine![]()
Oyunlara bakarim belkigece bak işte netten bnm gibi sende?
İcerde varNeden izlemicen noldu yine![]()
İçerde için Survivorımı satacan Bully bile sattı İçerdeyiOyunlara bakarim belki
İcerde var![]()
sen nasıl survivorcusun ? tek oyunla mı yetincenOyunlara bakarim belki
İcerde var![]()
Bu sene Survivor'u pek izlemeyecem o yüzden fazla baglanmadan birakayim diyorum oyunlari falan izlerim internetten seneye eski halime dönerim tekrarİçerde için Survivorımı satacan Bully bile sattı İçerdeyi![]()
Bu sene pek takip edemeyecem seneye her seyi izlerim ama bu sene böylesen nasıl survivorcusun ? tek oyunla mı yetincendaha büssürü olaylar olacak gibibugün mesela adada
yaşantı yerlerinde
?
Sen böyle dedikçe daha da bağlanacaksınBu sene Survivor'u pek izlemeyecem o yüzden fazla baglanmadan birakayim diyorum oyunlari falan izlerim internetten seneye eski halime dönerim tekrar
Bu sene pek takip edemeyecem seneye her seyi izlerim ama bu sene böyle![]()
bildirimime geri dönus yapmiyorsun ama beni etiketliyorsunNeden izlemicen noldu yine![]()
Aaa ne bildirimi abla söyle hemen cevap veriyim görmedim.bildirimime geri dönus yapmiyorsun ama beni etiketliyorsun
bende izlemeyecegim. zaten Tvde sizden 2 saat sonra basliyor ve internette izlemek yorucu oluyor ve bugun pek havamdada degilim, yorumlarda olurmuyum simdilik bilmiyorum
Bu sene baglanmamSen böyle dedikçe daha da bağlanacaksın![]()
söyledikten sonra manasi kalmiyor bosverAaa ne bildirimi abla söyle hemen cevap veriyim görmedim.
Tm o bende zaten favorilerimden illaki izleyecemBu sene baglanmamsen Berna'yi iyi izle neler yaptigini senden ögrenirim artik
![]()
Bence sadece onu tut baskasina gerek yokTm o bende zaten favorilerimden illaki izleyecem![]()
Şuanda öyle görünüyor bugün favorim tam olarak netleşecek ve avatarım olacakBence sadece onu tut baskasina gerek yok![]()
Bu sene baglanmamsen Berna'yi iyi izle neler yaptigini senden ögrenirim artik
![]()
Berna bugün yine Sema'yla yarisiyor yenerse iyi olurŞuanda öyle görünüyor bugün favorim tam olarak netleşecek ve avatarım olacak![]()
Yok ciddiyim bu sene az izleyecemKendinizi kandırıyorsunuz sadece bağlanmam diyerek. Sen geçmiş yıllarda bağlıysan eğer devamlı izlerken illa ki bağlanıyorsun geçmiş yıllarda nasılsan bu senede öyle olursun ya da izlemem dersin hiç izlemezsin okey![]()
Yine erken başlar bölüm o zamanÖzet başlamış bile çok erken![]()
Uzun bölüm olacak anlaşılanYine erken başlar bölüm o zaman![]()
Keklikler bugün Semayı yensinde mors olsun Sema dün tebrik ediyor Semayı gıkını çıkarmadıUzun bölüm olacak anlaşılan![]()
İnşallah Berna bu senenin Damlası olabilirKeklikler bugün Semayı yensinde mors olsun Sema dün tebrik ediyor Semayı gıkını çıkarmadı![]()
Bu su oyununda Şahikadan da atak bekliyorumİnşallah Berna bu senenin Damlası olabilir![]()