Survivor 2017 - 3. Bölüm Yorumları

İçerde için Survivorımı satacan Bully bile sattı İçerdeyi :A
Bu sene Survivor'u pek izlemeyecem o yüzden fazla baglanmadan birakayim diyorum oyunlari falan izlerim internetten seneye eski halime dönerim tekrar :A
sen nasıl survivorcusun ? tek oyunla mı yetincen :) daha büssürü olaylar olacak gibibugün mesela adada :) yaşantı yerlerinde :) ?
Bu sene pek takip edemeyecem seneye her seyi izlerim ama bu sene böyle :A

Bu sene Survivor'u pek izlemeyecem o yüzden fazla baglanmadan birakayim diyorum oyunlari falan izlerim internetten seneye eski halime dönerim tekrar :A

Bu sene pek takip edemeyecem seneye her seyi izlerim ama bu sene böyle :A
Sen böyle dedikçe daha da bağlanacaksın :A

Neden izlemicen noldu yine :A
bildirimime geri dönus yapmiyorsun ama beni etiketliyorsun :A
bende izlemeyecegim. zaten Tvde sizden 2 saat sonra basliyor ve internette izlemek yorucu oluyor ve bugun pek havamdada degilim, yorumlarda olurmuyum simdilik bilmiyorum

bildirimime geri dönus yapmiyorsun ama beni etiketliyorsun :A
bende izlemeyecegim. zaten Tvde sizden 2 saat sonra basliyor ve internette izlemek yorucu oluyor ve bugun pek havamdada degilim, yorumlarda olurmuyum simdilik bilmiyorum
Aaa ne bildirimi abla söyle hemen cevap veriyim görmedim.

Bu sene baglanmam :A sen Berna'yi iyi izle neler yaptigini senden ögrenirim artik :A

Kendinizi kandırıyorsunuz sadece bağlanmam diyerek. Sen geçmiş yıllarda bağlıysan eğer devamlı izlerken illa ki bağlanıyorsun geçmiş yıllarda nasılsan bu senede öyle olursun ya da izlemem dersin hiç izlemezsin okey :A

Şuanda öyle görünüyor bugün favorim tam olarak netleşecek ve avatarım olacak :A
Berna bugün yine Sema'yla yarisiyor yenerse iyi olur :A
Kendinizi kandırıyorsunuz sadece bağlanmam diyerek. Sen geçmiş yıllarda bağlıysan eğer devamlı izlerken illa ki bağlanıyorsun geçmiş yıllarda nasılsan bu senede öyle olursun ya da izlemem dersin hiç izlemezsin okey :A
Yok ciddiyim bu sene az izleyecem :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,221
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi