Sema fosu yüzünden fazla oyun oynadı.ssAdem çok efor sarfetti bugün doğal olarak kaybetti, oyun da gitti, sağlık olsun diyelim
Sema fosu yüzünden fazla oyun oynadı.ssAdem çok efor sarfetti bugün doğal olarak kaybetti, oyun da gitti, sağlık olsun diyelim
İnşallah Sabriye elenir, bugün çok sinir oldum kıza.Sema fosu yüzünden fazla oyun oynadı.ss
sinirlenme senin sinirin cok pistirİnşallah Sabriye elenir, bugün çok sinir oldum kıza.
Çok sinirlenmiştim ama bu cümleyle yüzümü güldürdünsinirlenme senin sinirin cok pistir
Bu haftada gitmez yarın gönüllüler kaybeder onlardan biri gider.İnşallah Sabriye elenir, bugün çok sinir oldum kıza.
ay ne mutlu bana sana gülmek yakisir 😉Çok sinirlenmiştim ama bu cümleyle yüzümü güldürdün
Oy falan atmasınlar şuna, parkurlarda rezalet, güç oyununda rezalet hak etmiyor adada kalmayı.Bu haftada gitmez yarın gönüllüler kaybeder onlardan biri gider.
Erdi rezil olduOy falan atmasınlar şuna, parkurlarda rezalet, güç oyununda rezalet hak etmiyor adada kalmayı.
Adem reyiz ayarı verdi
Sabriye'nin kesinlikle gitmesi lazım ya. Her tarafı zarar. Ada hayatı uyumsuz parkurda yavaş, beceriksiz, güç oyununda bile zayıf ne işe yarıyor bu kızOy falan atmasınlar şuna, parkurlarda rezalet, güç oyununda rezalet hak etmiyor adada kalmayı.
Adem reyiz ayarı verdi
Gönüllüler aldı dokunulmazlığı Adem dokunulmazlığı getircem diye beli tutuldu.Oyunu kim kazandı? @EFE UYSAL @Bully
İşin iyi tarafından bakarsak iyi olmuş artık Sabriye kesinlikle gitmeli. Oradaki insanların emeğiyle oynuyor.Gönüllüler aldı dokunulmazlığı Adem dokunulmazlığı getircem diye beli tutuldu.
Sabriye yine elenmez.İşin iyi tarafından bakarsak iyi olmuş artık Sabriye kesinlikle gitmeli. Oradaki insanların emeğiyle oynuyor.
Sabriye'nin gitmesi herkes için hayırlısı olur. Adem için de öyle. Ademcilerin oy atmayı bırakması lazım Sabriye'ye.Sabriye yine elenmez.
Sabriye aday olduğu gibi gider. Zaten Adem sayesinde orada kalıyor artık Adem bile kurtarmaz onu.Sabriye yine elenmez.