Bende bu akşam ara sıra yorum yaparım Sabriyeden iyi performans bekliyorum
Bernayı desteklemiyomusun
Bende bu akşam ara sıra yorum yaparım Sabriyeden iyi performans bekliyorum
Sabriye, Adem, Şahika, Tarık, Berna ve Elifi destekliyorumBernayı desteklemiyomusun
Sabriye, Adem, Şahika, Tarık, Berna ve Elifi destekliyorum
içlerinden tek Adem ile Berna ilerlerSabriye, Adem, Şahika, Tarık, Berna ve Elifi destekliyorum
Oyun başladıiçlerinden tek Adem ile Berna ilerler
Elifdede umut var
Volkan'la Anıl ezdiler Sedat'la Fatih'i. ssteşekkürler
tam açtım reklam.Volkan'la Anıl ezdiler Sedat'la Fatih'i. ss
İlhan - Adem'e güveniyoruz ama Sadin sıkıntı işte, oyun her anlamda gönüllülere bakıyor
Hevesim kırıldı bir kere anlatmam bir dahatam açtım reklam.
bu arada bu oyunu anlatmak kolaymis
tamam ya özür dilerim.😳 affet Zeyno'nuHevesim kırıldı bir kere anlatmam bir daha
Canım ben kıyamam sana da cidden anlatmam daha Rezil olmuş gibi hissettimtamam ya özür dilerim.😳 affet Zeyno'nu
Rezil olmuştun zaten ay yine kırdımCanım ben kıyamam sana da cidden anlatmam daha Rezil olmuş gibi hissettim
30 saniye önce izliyorsunSema - Pınar kazandı ve 1-1 yaptık.
İyi sana spoiler veririm o zaman sürekli30 saniye önce izliyorsun
iyi olur ama yenilecez sankiİyi sana spoiler veririm o zaman sürekli
Sadin'den puan almak önemli ama çok zayıf halkalarımız var takımda işimiz zoriyi olur ama yenilecez sanki
aldik
Sabriyeler fiyasko resmenSadin'den puan almak önemli ama çok zayıf halkalarımız var takımda işimiz zor
İlhan - Adem bir harikalar Final turunda bir şansımız olabilir belki onlar ve Semalar sayesinde.Sabriyeler fiyasko resmen
inşallah final turu şansı olurİlhan - Adem bir harikalar Final turunda bir şansımız olabilir belki onlar ve Semalar sayesinde.