Kim gelecek acabaElveda Eser
Acun Panorama'da demişti zaten Eser Survivor'ı tamamlayamayabilir diye. Açlıkla başa çıkamadı maalesef.
Kim gelecek acaba![]()
Elveda Eser
Acun Panorama'da demişti zaten Eser Survivor'ı tamamlayamayabilir diye. Açlıkla başa çıkamadı maalesef.
Evet açlığa dayanamıyorum demiş Acun da yollamış onuOww ciddi misin😱
Ben de kız gelsin isterim ama erkeğin yerine erkek gelir hiç boşuna beklemeyelim kız gelmesiniO ilk haftaki Oğulcan mıydı neydi o mu gelecek ama bence bir bayan yarışmacı gelmeli gönüllülere![]()
35 senelik torbacı biri olarak, uyuşturucu kullanamadığı için sinir krizleri geçiriyordu bu yüzden ayrılma kararı aldı.Eser mi ayrıldı son kısıma bakamadım odamdaki tvde tv 8 kanalı gittide
@sürgünüm ayrılma sebebini söyledimi abi😉
Evet açlığa dayanamıyorum demiş Acun da yollamış onu
Ben de kız gelsin isterim ama erkeğin yerine erkek gelir hiç boşuna beklemeyelim kız gelmesini![]()
35 senelik torbacı biri olarak, uyuşturucu kullanamadığı için sinir krizleri geçiriyordu onun için ayrılma kararı aldı.![]()
Aman kısa sürede damgasını vurdu zaten ben Adem'i destekliyorum tek Eser yok sonuçtaTuğçede olabilir.😛
Açlıkla başa çıkamamış işte abla, kendi başvurup ayrılmak istemiş ama sosyal medyada uyuşturucu bağımlısı olduğu iddiaları dönüyor tabii, ne kadar doğrudur bilememEser mi ayrıldı son kısıma bakamadım odamdaki tvde tv 8 kanalı gittide
@sürgünüm ayrılma sebebini söyledimi abi😉
Serhat'ın ciddi bir sakatlığı yok. Eser'in durumundan uyuşturucu bağımlısı olduğu anlaşılıyordu zaten. Torbacı torbacıyı tanır.😱nee gerçektenmi bilmiyordum bunu ben işe bak ya demek uyuşturucu kullanıyormuş
şaşırdım valla bende serhat gidecek ayağı düzelmedi sandım
Açlıkla başa çıkamamış işte abla, kendi başvurup ayrılmak istemiş ama sosyal medyada uyuşturucu bağımlısı olduğu iddiaları dönüyor tabii, ne kadar doğrudur bilemem![]()
Hep gecelerde sevgilisiyle zaten alkolik psikopatSerhat'ın ciddi bir sakatlığı yok. Eser'in durumundan uyuşturucu bağımlısı olduğu anlaşılıyordu zaten. Torbacı torbacıyı tanır.![]()
O zaman LİNÇ.Hep gecelerde sevgilisiyle zaten alkolik psikopat![]()
Tuğçe'yi ben de destekliyorum. Şampiyon olamaz ama ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyidir en göze hitap eden yarışmacı sonuçta![]()
EserO zaman LİNÇ.![]()
Tam izlemediğim için karakterleri bilmiyorum ama Tuğçe hem güzel hem yarış kazanan biri. Sema'ya rakip olabilir finale doğru.![]()