Survivor 2017 - 20. Bölüm Yorumları

Fragman çıktığı gibi söylemiştin tekrardan söylemekte fayda var. YOL AL ESER. Kendi isteğiyle ayrıldığını düşünmüyorum son hareketlerinden sonra Acun acımamıştır ama maksat bahane bulmak.

35 senelik torbacı biri olarak, uyuşturucu kullanamadığı için sinir krizleri geçiriyordu onun için ayrılma kararı aldı. :)

😱nee gerçektenmi bilmiyordum bunu ben işe bak ya demek uyuşturucu kullanıyormuş
şaşırdım valla bende serhat gidecek ayağı düzelmedi sandım

Eser mi ayrıldı son kısıma bakamadım odamdaki tvde tv 8 kanalı gittide
@sürgünüm ayrılma sebebini söyledimi abi😉
Açlıkla başa çıkamamış işte abla, kendi başvurup ayrılmak istemiş ama sosyal medyada uyuşturucu bağımlısı olduğu iddiaları dönüyor tabii, ne kadar doğrudur bilemem :D

😱nee gerçektenmi bilmiyordum bunu ben işe bak ya demek uyuşturucu kullanıyormuş
şaşırdım valla bende serhat gidecek ayağı düzelmedi sandım
Serhat'ın ciddi bir sakatlığı yok. Eser'in durumundan uyuşturucu bağımlısı olduğu anlaşılıyordu zaten. Torbacı torbacıyı tanır. :A

Açlıkla başa çıkamamış işte abla, kendi başvurup ayrılmak istemiş ama sosyal medyada uyuşturucu bağımlısı olduğu iddiaları dönüyor tabii, ne kadar doğrudur bilemem :D

Evet ablam bende okuyorum herkes uyuşturucu bağımlısı ondan gitti diyorlar şaşırdım
açıkcası ben beklemiyordum eserin gideceğini

Tam izlemediğim için karakterleri bilmiyorum ama Tuğçe hem güzel hem yarış kazanan biri. Sema'ya rakip olabilir finale doğru.:Z

Geçen sezon Damla vardı böyle aynı şekilde onu da destekliyordum. 3. oldu çok da güzel oldu sonuna kadar izlemiş oldum onu :A Tuğçe de son 5'e falan kalırsa güzel olur :A