Survivor 2017 - 20. Bölüm Yorumları

Yeni bir yarışmacı gelecekmiş. Artist olmasın?

Fragman çıktığı gibi söylemiştin tekrardan söylemekte fayda var. YOL AL ESER. Kendi isteğiyle ayrıldığını düşünmüyorum son hareketlerinden sonra Acun acımamıştır ama maksat bahane bulmak.

Evet açlığa dayanamıyorum demiş Acun da yollamış onu

Ben de kız gelsin isterim ama erkeğin yerine erkek gelir hiç boşuna beklemeyelim kız gelmesini

Aman kısa sürede damgasını vurdu zaten ben Adem'i destekliyorum tek Eser yok sonuçta
Tuğçede olabilir.😛

35 senelik torbacı biri olarak, uyuşturucu kullanamadığı için sinir krizleri geçiriyordu onun için ayrılma kararı aldı.

😱nee gerçektenmi bilmiyordum bunu ben işe bak ya demek uyuşturucu kullanıyormuş
şaşırdım valla bende serhat gidecek ayağı düzelmedi sandım

Aman kısa sürede damgasını vurdu zaten ben Adem'i destekliyorum tek Eser yok sonuçta
Tuğçede olabilir.😛

Tuğçe'yi ben de destekliyorum. Şampiyon olamaz ama ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyidir en göze hitap eden yarışmacı sonuçta

Eser mi ayrıldı son kısıma bakamadım odamdaki tvde tv 8 kanalı gittide
@sürgünüm ayrılma sebebini söyledimi abi😉
Açlıkla başa çıkamamış işte abla, kendi başvurup ayrılmak istemiş ama sosyal medyada uyuşturucu bağımlısı olduğu iddiaları dönüyor tabii, ne kadar doğrudur bilemem

😱nee gerçektenmi bilmiyordum bunu ben işe bak ya demek uyuşturucu kullanıyormuş
şaşırdım valla bende serhat gidecek ayağı düzelmedi sandım
Serhat'ın ciddi bir sakatlığı yok. Eser'in durumundan uyuşturucu bağımlısı olduğu anlaşılıyordu zaten. Torbacı torbacıyı tanır.

Açlıkla başa çıkamamış işte abla, kendi başvurup ayrılmak istemiş ama sosyal medyada uyuşturucu bağımlısı olduğu iddiaları dönüyor tabii, ne kadar doğrudur bilemem

Evet ablam bende okuyorum herkes uyuşturucu bağımlısı ondan gitti diyorlar şaşırdım
açıkcası ben beklemiyordum eserin gideceğini

Tuğçe'yi ben de destekliyorum. Şampiyon olamaz ama ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyidir en göze hitap eden yarışmacı sonuçta

Tam izlemediğim için karakterleri bilmiyorum ama Tuğçe hem güzel hem yarış kazanan biri. Sema'ya rakip olabilir finale doğru.

Tam izlemediğim için karakterleri bilmiyorum ama Tuğçe hem güzel hem yarış kazanan biri. Sema'ya rakip olabilir finale doğru.

Geçen sezon Damla vardı böyle aynı şekilde onu da destekliyordum. 3. oldu çok da güzel oldu sonuna kadar izlemiş oldum onu
Tuğçe de son 5'e falan kalırsa güzel olur