4 yarışmacı yine eleme.sss
Bu yıl baya sıkıcı olucak belli @mrt-06Ulan Acun 4 tane kazma getirmişsin insan kız da getirir be![]()
4 yarışmacı yine eleme.sss
Bu yıl baya sıkıcı olucak belli @mrt-06Ulan Acun 4 tane kazma getirmişsin insan kız da getirir be![]()
Kız getirmedi Acun biz ona laf attık
Sadi bizim burda oturuyormuşNasıl pusuya yatmış yorumları okuyormuş ya![]()
Nasıl pusuya yatmış yorumları okuyormuş ya![]()
final yapbilir bu sezon btıcak galibA ayollKız getirmedi Acun biz ona laf attık![]()
final yapbilir bu sezon btıcak galibA ayoll![]()
![]()
![]()
@MayısKralı benim Fulya en iyi kızlar yarışına çıkıyor büyük patladık valla![]()
final yapbilir bu sezon btıcak galibA ayoll![]()
![]()
![]()
hahah kanalda başk birşey izlenmiyorkı ayoll normal yanıNe batması be yok öyle bir şey kanalın en çok izlenen programı boşa hayal kurma![]()
O Ses Türkiye var yarım sezon kanalı idare ediyor sonrası zaten Survivorhahah kanalda başk birşey izlenmiyorkı ayoll normal yanı![]()
![]()
![]()
hahah kanalda başk birşey izlenmiyorkı ayoll normal yanı![]()
![]()
![]()
Bende seni düşündüm orda.Ama bayağı atarlı ya elerler onu.
Favorim ünlülerden Furkan Sema, gönüllülerden şuanlık Berna ve Eser gibi. Dışarıdan yarışmacı keşke olmasaydı ama gelmesini istediğim tek isim Sadin.![]()
Yarışmacılara alışamadım daha, belki zamanla sevebilirim. Denisa'yı ayrı tutuyorum.Denisana kıydınmı.sss
Bugün baya güzel yarış vardı Havuçun hızı aynı Hilmicem gibi hiç oyun kaybetmedi adam ünlülerde Semada aynı NagihanYarışmacılara alışamadım daha, belki zamanla sevebilirim. Denisa'yı ayrı tutuyorum.![]()
Erdi yine şov peşinde![]()
Final turunu izledim ben de. Kızlar bu sene birbirinden çirkin, Acun'u kınıyorum.Erdi yine şov peşinde
Bugün baya güzel yarış vardı Havuçun hızı aynı Hilmicem gibi hiç oyun kaybetmedi adam ünlülerde Semada aynı NagihanBernada baya iyidi kız samimi ve sempatik.Yarışmaya 3 yeni yarışmacı gelecekmiş Acun yine yarışmayı uzatacak
Orda sarışın senin Denisayı yazıyor konseyde
![]()