Survivor 2017 - 2. Bölüm Yorumları

hahah kanalda başk birşey izlenmiyorkı ayoll normal yanı :A :A :A

Yav he he Acun kanalı aldıktan sonra kaç kat değeri arttı kanalın. izlenmiyormuş tabi tabi :A

Bende seni düşündüm orda. :A Ama bayağı atarlı ya elerler onu. :F

Favorim ünlülerden Furkan Sema, gönüllülerden şuanlık Berna ve Eser gibi. Dışarıdan yarışmacı keşke olmasaydı ama gelmesini istediğim tek isim Sadin. :D

Performansı iyi olduğu için başlarda girmez potaya ama :D Burçak zayıf halka gibi kızlarda :D

Erdi yine şov peşinde :A

Yarışmacılara alışamadım daha, belki zamanla sevebilirim. Denisa'yı ayrı tutuyorum. :)
Bugün baya güzel yarış vardı Havuçun hızı aynı Hilmicem gibi hiç oyun kaybetmedi adam ünlülerde Semada aynı Nagihan :A Bernada baya iyidi kız samimi ve sempatik.Yarışmaya 3 yeni yarışmacı gelecekmiş Acun yine yarışmayı uzatacak :A Orda sarışın senin Denisayı yazıyor konseyde :A

Erdi yine şov peşinde :A

Bugün baya güzel yarış vardı Havuçun hızı aynı Hilmicem gibi hiç oyun kaybetmedi adam ünlülerde Semada aynı Nagihan :A Bernada baya iyidi kız samimi ve sempatik.Yarışmaya 3 yeni yarışmacı gelecekmiş Acun yine yarışmayı uzatacak :A Orda sarışın senin Denisayı yazıyor konseyde :A
Final turunu izledim ben de. Kızlar bu sene birbirinden çirkin, Acun'u kınıyorum. :(