Semayla yarışsın yiyosa![]()
Konseyde kimi yazcaklar onu bekliyorum Erdi yazılmalıFurkan ve Sema dokunulmazlığı getirdiler, tebrikler ünlüler
Ama takım daha iyi olmalı tabii, becerilerini geliştirmeleri şart.![]()
Ahh sonunda gelebildimm
Dokunulmazlık ünlülerin oldu biraz başını izleyemedim izlediğim kadarı ile iyi yarıştılar
Eser güzel yarışıyor bu arada Erdi yüzünden bir çok kez kavga çıkacak gibi engelliler ile
ile birşey dedi yeğenlerin sesinden duyamadım ama Erdi düşünmeden lafının nereye
gittiğini bilmeden konuşuyor o yüzden onun yüzünden çok kavga çıkacak gibi😉
Favoriim Furkan, Pınar, Denisa ve BernaAhh sonunda gelebildimm
Dokunulmazlık ünlülerin oldu biraz başını izleyemedim izlediğim kadarı ile iyi yarıştılar
Eser güzel yarışıyor bu arada Erdi yüzünden bir çok kez kavga çıkacak gibi engelliler ile
ile birşey dedi yeğenlerin sesinden duyamadım ama Erdi düşünmeden lafının nereye
gittiğini bilmeden konuşuyor o yüzden onun yüzünden çok kavga çıkacak gibi😉
Bir oyunu az bir farkla gönüllüler kazanmıştı. Bayrağı önce çekti. Bunu bizim kazandığımızı Metin Şentürk bile görür dedi Erdi. Sedat tepki gösterdi ona.
Favoriim Furkan, Pınar, Denisa ve Berna![]()
Hımm bende sorcaktım zaten tşk ederim ablam biliyormusunuz bilmiyırum ama Sedatın
engelli oğlu var ve bu konularda hassas bir adam kızması yerinde olmuş Erdinin daha
dikkatli olması lazım
Evet söyledi zaten benim engelli oğlum var hassasım dedi bu konularda.
Havuçu sevmedin galibaHımm bende sorcaktım zaten tşk ederim ablam biliyormusunuz bilmiyırum ama Sedatın
engelli oğlu var ve bu konularda hassas bir adam kızması yerinde olmuş Erdinin daha
dikkatli olması lazım
Ben Eser yönünde ilerliyorum bakalım ne olacak Berna pek iyi yarışamıyor gibi
duruyor bu arada Eser diyince oyun kazandığı zaman öyle bağırmasın bee![]()
Havuçu sevmedin galibaÇok hızlı çok dinamik hiç oyun kaybetmedi
![]()
Favoriim Furkan, Pınar, Denisa ve Berna![]()