Survivor 2017 - 2. Bölüm Yorumları

Berna da bir şey yapamıyor neden gelmişki

Geçen sene Survivor'da Avatar Atakan'ı destekliyordum. Bu senede favorim Furkan olacak gibi çok başarılıydı bu oyunda. Kendisini Avatar'ın çalıştırdığı belli oluyor. :A

En iyi erkek ve en iyi kız çıkıyor.

Ünlüler'in kazanacağını düşünüyorum.

Furkan ve Sema dokunulmazlığı getirdiler, tebrikler ünlüler :Z

Ama takım daha iyi olmalı tabii, becerilerini geliştirmeleri şart. :D

Ahh sonunda gelebildimm:sweat:
Dokunulmazlık ünlülerin oldu biraz başını izleyemedim izlediğim kadarı ile iyi yarıştılar
Eser güzel yarışıyor bu arada Erdi yüzünden bir çok kez kavga çıkacak gibi engelliler ile
ile birşey dedi yeğenlerin sesinden duyamadım ama Erdi düşünmeden lafının nereye
gittiğini bilmeden konuşuyor o yüzden onun yüzünden çok kavga çıkacak gibi😉

Dokunulmazlık ünlülerin oldu biraz başını izleyemedim izlediğim kadarı ile iyi yarıştılar
Eser güzel yarışıyor bu arada Erdi yüzünden bir çok kez kavga çıkacak gibi engelliler ile
ile birşey dedi yeğenlerin sesinden duyamadım ama Erdi düşünmeden lafının nereye

Bir oyunu az bir farkla gönüllüler kazanmıştı. Bayrağı önce çekti. Bunu bizim kazandığımızı Metin Şentürk bile görür dedi Erdi. Sedat tepki gösterdi ona.

Favoriim Furkan, Pınar, Denisa ve Berna :A

Bir oyunu az bir farkla gönüllüler kazanmıştı. Bayrağı önce çekti. Bunu bizim kazandığımızı Metin Şentürk bile görür dedi Erdi. Sedat tepki gösterdi ona.

Hımm bende sorcaktım zaten tşk ederim ablam biliyormusunuz bilmiyırum ama Sedatın
engelli oğlu var ve bu konularda hassas bir adam kızması yerinde olmuş Erdinin daha
dikkatli olması lazım

Favoriim Furkan, Pınar, Denisa ve Berna :A

Ben Eser yönünde ilerliyorum bakalım ne olacak Berna pek iyi yarışamıyor gibi
duruyor bu arada Eser diyince oyun kazandığı zaman öyle bağırmasın bee :F

Hımm bende sorcaktım zaten tşk ederim ablam biliyormusunuz bilmiyırum ama Sedatın
engelli oğlu var ve bu konularda hassas bir adam kızması yerinde olmuş Erdinin daha
dikkatli olması lazım

Evet söyledi zaten benim engelli oğlum var hassasım dedi bu konularda.

dikkatli olması lazım

Ben Eser yönünde ilerliyorum bakalım ne olacak Berna pek iyi yarışamıyor gibi
duruyor bu arada Eser diyince oyun kazandığı zaman öyle bağırmasın bee :F
Havuçu sevmedin galiba :A Çok hızlı çok dinamik hiç oyun kaybetmedi :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs