Erdi mi Fatih'i itikleyen? Acun da arada kalmış.![]()
acun bey baktı 2 haftadır kavgaları salıya getiriyor totelde eli boş dönüyor bu sefer toteli alabildiği gün olan pazara kavga ayarlamış kavganın gününüde acun veriyordur şu gün kavga ediceksiniz çocuklar diye
Diskalifiye olabilir yarınacun bey baktı 2 haftadır kavgaları salıya getiriyor totelde eli boş dönüyor bu sefer toteli alabildiği gün olan pazara kavga ayarlamış kavganın gününüde acun veriyordur şu gün kavga ediceksiniz çocuklar diye![]()
![]()
@Bully
acun parasını verip yolunu ayırmıstır birisiyle ayoll hepsi tiyatroDiskalifiye olabilir yarın![]()
sen hala kullanmadinmi oy?Ben izlemiyorum ama fragman yine abartılmıştır. Buradan diskalifiye çıkmaz
Eser Fatihe vuruyorBen izlemiyorum ama fragman yine abartılmıştır. Buradan diskalifiye çıkmaz

Kullandım az öncesen hala kullanmadinmi oy?![]()
tesekkurler. Artik rahatsin birkacgunKullandım az önceAz etiket gelmiş yine kullanmayacaktım ama işte kullandım
![]()
Fragman acilmadida, varmidir fiziki temas ?
Klasik Acun aldatmacası. Tolerans olayı da Turabiyi falan kastediyor. Diskalifiye etmediği için kimseye Tolerans uygulamıyoruz der oyun içinde olan bir şey der geçer
Daha öteki yarışmada kullanmadım oytesekkurler. Artik rahatsin birkacgun
Onada kullan.Klasik Acun aldatmacası. Tolerans olayı da Turabiyi falan kastediyor. Diskalifiye etmediği için kimseye Tolerans uygulamıyoruz der oyun içinde olan bir şey der geçer
Daha öteki yarışmada kullanmadım oy![]()
Eser Fatihe vuruyor gibitesekkurler. Artik rahatsin birkacgun
Uyarır sadece bir daha olmasın der geçerKlasik Acun aldatmacası. Tolerans olayı da Turabiyi falan kastediyor. Diskalifiye etmediği için kimseye Tolerans uygulamıyoruz der oyun içinde olan bir şey der geçer
Daha öteki yarışmada kullanmadım oy![]()