Bazıları elini oynatmıyor olabilir demişGüzel mi ben bilmiyorumSiteden bir yarışa bakmıştım ünlülerde en güzel Şahika. Gönüllülerin hepsi aynı gibiydi
Bazıları elini oynatmıyor olabilir demişGüzel mi ben bilmiyorumSiteden bir yarışa bakmıştım ünlülerde en güzel Şahika. Gönüllülerin hepsi aynı gibiydi
Güzelse bende tutarımiste Sahika guzel diye önce onu tutuyordu sürgünüm ve kizda 0 performansi görunce birakti. bugun bu kiza kapildi![]()
Ay ben seni farkli sanirdimGüzelse bende tutarımDur bakıcam
![]()
Bully ile biz erkekleri tutuyoruzAy ben seni farkli sanirdim
erkek mileti hepiniz aynisiniz![]()
Mesele bir bayani desteklemek değil, mesele performansa bakmadan güzelliğinden dolayı birilerini desteklemekBully ile biz erkekleri tutuyoruz![]()
Adam her zaman iki kişinin kazanmasından sıkılmış bu uygulamaya gitmişEe yok artık dur onlar içinde bu var
Ekli dosyayı görüntüle 53902
Yok ya şaka yaptımİzlemiyorum ama İlhan'ı tutardım izleseydim
![]()
Gönüllülerde rekabet yok mu? Hepsi zımba gibi görünüyor yoksa şişirme mi hepsiAdam her zaman iki kişinin kazanmasından sıkılmış bu uygulamaya gitmiş![]()
Şişirmede olan var iyide olan var, rekabet var ama dokunulmazlık sembolünde hep aynı kişiler alıyor ve bu uygulamaya gitmişGönüllülerde rekabet yok mu? Hepsi zımba gibi görünüyor yoksa şişirme mi hepsi![]()
Güzel çözümŞişirmede olan var iyide olan var, rekabet var ama dokunulmazlık sembolünde hep aynı kişiler alıyor ve bu uygulamaya gitmiş![]()
Buradan artık Tuğçeye art niyetle bakarım bildiğin torpil yapılıyorGüzel çözümAma bir montaj falan çekseymişler dediği gibi böyle heyecanı kaçar
![]()
Elenme sıralaması bile bellidir belki şimdidenBuradan artık Tuğçeye art niyetle bakarım bildiğin torpil yapılıyor![]()
Kesin bellidir geçen sene oynamışlardı net bellliydi Semihin o kadar desteğe rağmen şampi olamamasıElenme sıralaması bile bellidir belki şimdidenSen kimi destekliyorsun?
![]()
Evet bak onu yazacaktım unuttum. Ben o olaydan sonra bitirdim zaten. Çok net hile vardı oradaKesin bellidir geçen sene oynamışlardı net bellliydi Semihin o kadar desteğe rağmen şampi olamamasıBen Adem Kılıççıyı destekliyorum
![]()
Şuanda yarışmada en çok desteklenen kişiEvet bak onu yazacaktım unuttum. Ben o olaydan sonra bitirdim zaten. Çok net hile vardı oradaAdem kazanamaz bence ama son 10 a kalır
![]()
Adem mi? Yok ya bi yanlışlık olmasınŞuanda yarışmada en çok desteklenen kişiAdamın reytingini kullandı gönderdi Acuna güven olmaz.
Yapılan anketlerde hep Adem öndeAdem mi? Yok ya bi yanlışlık olmasınSemih taraftarları dünya kadar oy atmıştı birde
![]()
Geçen sene Semihte Atakanla başa baş gidiyordu anketlerde ama sonuçYapılan anketlerde hep Adem öndeSemih hala bu duruma rağmen tv8de çalışıyor helal olsun adama
![]()
Bir ara Diriliş için heyecanlamıştık ama gelmedi maalesef ssGeçen sene Semihte Atakanla başa baş gidiyordu anketlerde ama sonuçAcun sanırım ona sözleşme imzalatmış öyle diyorlardı. Napsın teklif gelmedi hiç o da takılıyor öyle
![]()
Geçen film teklifi var dedi gördümBir ara Diriliş için heyecanlamıştık ama gelmedi maalesef ss