Hıı tabi tabiTorpilli şampiyon![]()
Hıı tabi tabiTorpilli şampiyon![]()
Bir sen eksiktinHala mı anlayamadınız lan? Acun kimi isterse o şampiyon oluyor işte.![]()
Hala mı anlayamadınız lan? Acun kimi isterse o şampiyon oluyor işte.![]()
Manyak mısın ulan niye dissliyorsun, gerçekleri söylemekte mi suç?Bir sen eksiktin![]()
Hahah adem fan kitlesinin kimlerden oluştuğu belli oldu
Gerçek değil çünkü söylediğinManyak mısın ulan niye dissliyorsun, gerçekleri söylemekte mi suç?![]()
Sen öyle san.Hahah adem fan kitlesinin kimlerden oluştuğu belli olduİngaa ingaa
Gerçek değil çünkü söylediğin![]()
Ergen fanlarınızdan iyidirHahah adem fan kitlesinin kimlerden oluştuğu belli olduİngaa ingaa
Gerçek değil çünkü söylediğin![]()
Aynen abla kıyafet olayına da çok güzel parmak bakmışsın. Neyse elbet yedikleri haklar yanlarına kalmaz. Millet umarım uyanmıştır artık bunların gerçek yüzlerine.Harika bir yazı yazmışsın fakat bu yapilanlardan sonra Adem allstara katilirsa demekki haksizlik yapildigini düşünmeyecek.
Ben dünde daha öncede belirttim arabayı almayan bir tek Ogeday kalmıştı.
Acun Bernanin sırtındanda baya reyting aldı. Kız survivor önceside Göz 6 evinde aylarca kaldi ve mükafâtı olarak arabayı vedi.
Adem'in giysisinin yeni ve canlı olmasıda zaten bana göre bir algıydı.
Evet son 4 lüde kalan her bir yarismacinin şampiyonluğu hakettiğini düşündüm ve @eskici ile her sene oylamaların adaletsizliğini dile getirdik hep.
Geçen sene bana göre Semih şampiyonluğu hakeden biri değildi ama onuda kullandı Acun. Berna ondan daha şanslıydı arabayı aldığı için.
Senin başka bir yazin vardi sildinmi ?Ergen fanlarınızdan iyidir
Aynen abla kıyafet olayına da çok güzel parmak bakmışsın. Neyse elbet yedikleri haklar yanlarına kalmaz. Millet umarım uyanmıştır artık bunların gerçek yüzlerine.
@eskici nin dediği gibi sms msms hep yalan boş işler
Kanki sen aç yeni konu ''ŞAMPİYON OGEDAY'' diye.![]()
Bence yeni konu acilmaliydi.Evet şimdi çok daha güzel oldu![]()
Abla kimin kazanılması isteniyorsa ona göre hamleler yapılıyor. Ogeday'ın yanındakiler gitti falan kafası rahattı birde. Panaromayatt her katılan araba kazanamadı diye diye söylendi söylendi mağdurluk kasarak 1.yapildi.Senin başka bir yazin vardi sildinmi ?Semih hakkinda yazmistin
ben internetimi idareli kullanmak icin arada ziyaretci olarak takiliyorum. Online olursam cikmayi bilmiyorum çünkü
Zaten kiyafet mevzusu 2 gün önce direk gözüme carpti ve "survivor değil" imaji olusturuyor bence
Bence yeni konu acilmaliydi.
Yiğit sen gönülücü değilmiydin bence sen açmaliydin![]()
Pek anlamam bu işlerden ama SMS'den kaldırdığı para desem, eline geçen şey olarak?Her sene aynı terane. Desteklenen kişi kazanamayınca Acun'dan bilinir işBir yarışma bu bir kazanan olacak tabi ki her iki tarafın da mutlu olmasına imkan yok
Bu çocuk finale kadar geldiyse demek ki onu da destekleyen çok ciddi bir kitle varmış yani bunu anlamak zor mu bu kadar
Hayır Ogeday şampiyon olunca Acun'un eline ne geçecek yani bir kere
![]()
SMS'den kaldırdığı para ne alaka?Pek anlamam bu işlerden ama SMS'den kaldırdığı para desem, eline geçen şey olarak?
Her yıl aynı terane, geçen sezon Semih'in olduğu sezondu ve eze eze kazanması lazımdı SMS'te ne oldu yarı finalde mi ne elendi. Ütopya izleyen bilir, Semih'in ne kadar büyük bir fan kitlesi olduğunu. Adam tek başına Murat'ı Kurre'yi falan taşımıştı yarışma boyunca. Bu mu gidipte adını bile unuttuğum bir kıza yenilecek? Komik. Ha Ütopya da ki olaylarda senaryoludur bilemem. Acun'un oylara, kazanan kişiye falan el attığı çok belli artık.
Ben All Star rezaletinden beri izlemiyorum, huzurlu ve mutluyum, çünkü ortada müthiş bir senaryo vardı. Hala daha var.
Finale kalmak cok zor degil hic sms e cikmadan da finale kalinabiliyor şöyle inkar edilemez bir gercek var Adem'in acik ara Ogeday'dan daha fazla destekcisi var ve ister istemez Ogeday sampiyon olunca bu durum inandirici olmuyor bana göre bu sonucun gercek olmasinin tek bir ihtimali var o da Ogeday'a sms atanlar zengindir mesela 15 tane Ademcinin attigi toplam sms ten daha fazlasini bir Ogedayci tek basina atiyordur ve bunun gibi cok kisi vardir ancak bu sekilde gercek olabilir aksi ihtimaller hep yalan dolan hee bir yarisma icin bu kadar para savuran insanlar var midir bilemem tabiiHer sene aynı terane. Desteklenen kişi kazanamayınca Acun'dan bilinir işBir yarışma bu bir kazanan olacak tabi ki her iki tarafın da mutlu olmasına imkan yok
Bu çocuk finale kadar geldiyse demek ki onu da destekleyen çok ciddi bir kitle varmış yani bunu anlamak zor mu bu kadar
Hayır Ogeday şampiyon olunca Acun'un eline ne geçecek yani bir kere
![]()
Yahu Adem'in Ogeday'dan daha büyük kitlesi olduğunu nereden biliyorsunuz, twitterda instagramda falan daha çok takipçi olunca her şey bitiyor mu yani? Oldu o zaman ülkeyle ilgili her sonucu twittera göre verelim çok gerçekçi bir şey çıkar ortaya eminim.Finale kalmak cok zor degil hic sms e cikmadan da finale kalinabiliyor şöyle inkar edilemez bir gercek var Adem'in acik ara Ogeday'dan daha fazla destekcisi var ve ister istemez Ogeday sampiyon olunca bu durum inandirici olmuyor bana göre bu sonucun gercek olmasinin tek bir ihtimali var o da Ogeday'a sms atanlar zengindir mesela 15 tane Ademcinin attigi toplam sms ten daha fazlasini bir Ogedayci tek basina atiyordur ve bunun gibi cok kisi vardir ancak bu sekilde gercek olabilir aksi ihtimaller hep yalan dolan hee bir yarisma icin bu kadar para savuran insanlar var midir bilemem tabii![]()
![]()
Bizler burada yarışmayı tartışırken adam kaldırdığı paraları adamalarına saydırtıyordur.SMS'den kaldırdığı para ne alaka?Smsler geldi bitti zaten, kazanananın değiştirilme gibi bir durumu olsa bile(ki yok) ne fark etti yani Ogeday şampiyon olunca daha mı çok para kazanmış oldu Acun
![]()
Kazanan Acun zaten onu biliyoruz da Ogeday'ın Adem'den daha az sms almadığını söylüyorum ben. Sonuç neyse onu açıklar adam, ee sen de aynı şeyi söylüyormuşsun aslında çok da farklı değil düşüncelerimiz ama diğer arkadaşlar Adem kazandı ama Acun Ogeday dedi diyor. Ben buna karşıyım.Bizler burada yarışmayı tartışırken adam kaldırdığı paraları adamalarına saydırtıyordur.Nasıl ne alaka ya? Kazananın değiştirilme gibi bir ihtimali yok mu? Acun bu, her türlü entrikayı çevirtir. Finale çıkan iki isminde belli bir kitlesi zaten vardır, bunca zaman geldik sonunu da getirelim diye abanacaklar SMS'e onlarca oy atacaklar. Sonuç her ne olursa olsun kazanan zaten belli.
Misal All Star da müthiş şekilde şişirilmiş bir Hasan vardı- ki ben sonuna kadar Hasan'ı tutuyordum- Sonra bir anda Merve Aydın 1. olmaya başladı, sonrada gelip Hasanı oylarda geçti. Şişir babam şişir en sonunda Hilmicem'i de geçip finale çıktı. Ee böyle olursa ne olur Turabi'ci arkadaşlar daha çok abanmaz mı SMS'e aynı şekilde Merve Aydın fanları da öyle? Başından beri kazanan belliydi ama Acun bunu nasıl daha karlı hale getiririm diye düşündü. Başardı da müthiş bir para kaldırdığını düşünüyorum o dönem SMSlerden.
Belki Adem'in de oyları şişirmedir? En başından beri Ogeday en güçlü SMS sahibidir ama kapışma olsun diye Adem de devreye girmiştir. Hepsi ihtimaller dahilin de.Kazanan Acun zaten onu biliyoruz da Ogeday'ın Adem'den daha az sms almadığını söylüyorum ben. Sonuç neyse onu açıklar adam, ee sen de aynı şeyi söylüyormuşsun aslında çok da farklı değil düşüncelerimiz ama diğer arkadaşlar Adem kazandı ama Acun Ogeday dedi diyor. Ben buna karşıyım.