Hilmicem Bodrum Masalı'nda şov yapıyor, geliştirdi oyunculuğunu bayaŞu anki ikiliye göre Adem gerideymiş ama.
Adem de pek etkileyemedi beni, nerede o Hilmicem?![]()
Kanal D diziyi devam ettirmezse ya da uzatmazsa All-Star'a gelir belki
Hilmicem Bodrum Masalı'nda şov yapıyor, geliştirdi oyunculuğunu bayaŞu anki ikiliye göre Adem gerideymiş ama.
Adem de pek etkileyemedi beni, nerede o Hilmicem?![]()
Eser west sahnedehahahha @destere olsa şişirip kullanırdım derdi @mrt-06 kopmuştu öyle bir yorumuna neyi şişiriyorsun diye![]()
![]()
@EFE UYSAL @Yiğitt
şimdi bu oylama ne zaman baslayacak bir sabriyi gösterirler bir goril çıkarmıslar göğsine vuruyorAynen gördüm ben de, şarkısı da gelir inşallah yakında![]()
Ogeday da fena sayılmaz sanki ya, bir de onu bu şekilde değerlendir
11:30 40 gibi oylama biter 20 dakikaya da açıklanır işteşimdi bu oylama ne zaman baslayacak bir sabriyi gösterirler bir goril çıkarmıslar göğsine vuruyor@EFE UYSAL @Yiğitt
@destere seninde parlakçılara katıldığını biliyormu çocuk şok olucakOgeday da fena sayılmaz sanki ya, bir de onu bu şekilde değerlendir
Çekici değil ama, bak Hilmiceme gel bana gel diyor. Bu değil.Ogeday da fena sayılmaz sanki ya, bir de onu bu şekilde değerlendir
Oylama başladı zaten çoktanşimdi bu oylama ne zaman baslayacak bir sabriyi gösterirler bir goril çıkarmıslar göğsine vuruyor@EFE UYSAL @Yiğitt
Çekici değil ama, bak Hilmiceme gel bana gel diyor. Bu değil.![]()
aa evet yazları çok iyi gider kaldıkı bende türk filmi yayınlayan kanallar arıyordum günlük verir umarım survivordan daha iyi olucağı kesinOylama başladı zaten çoktanBitene kadar idare edecez işte komik vtr'lerle falan
Vayy Acun Yeşilçam'ın da yayın haklarını almış![]()
Survivor'ı özleyecez be, 5 aydır akşamlarımızı ayırıyorduk, bittikten sonra boşluğa düşecez yine, zaten her sene böyle oluyor.aa evet yazları çok iyi gider kaldıkı bende türk filmi yayınlayan kanallar arıyordum günlük verir umarım survivordan daha iyi olucağı kesin![]()
![]()
![]()
Ben netten tekrarlarına bakabilirim bölümlerin çok yokluğunu hissetmemek için.Survivor'ı özleyecez be, 5 aydır akşamlarımızı ayırıyorduk, bittikten sonra boşluğa düşecez yine, zaten her sene böyle oluyor.@EFE UYSAL
bence biraz kafanıza okjisen gidicek ne bu manyak gibi hergün .FSurvivor'ı özleyecez be, 5 aydır akşamlarımızı ayırıyorduk, bittikten sonra boşluğa düşecez yine, zaten her sene böyle oluyor.@EFE UYSAL
hahah az rahat dur ayoll oklavan elinde olsunAyar bozulacaksa Hilmicem'le bozulmalı.![]()
![]()
Survivor bir parçamız oldu bizimbence biraz kafanıza okjisen gidicek ne bu manyak gibi hergün .F![]()
@EFE UYSAL
hahah az rahat dur ayoll oklavan elinde olsun![]()
![]()
![]()