Geçen sene gıcık olurdum ama helal olsun Nagi'ye, adam gibi adam
hahah aaa ben onun tokat sahnesine demiştimki @EFE UYSAL a kamera karısında rol yapıyor bas basa olsalardı dedim
hahah aaa ben onun tokat sahnesine demiştimki @EFE UYSAL a kamera karısında rol yapıyor bas basa olsalardı dedimbaksana sabrinin dibi düşmüş kedicik gibi mayışlamıs konusuyor
![]()
![]()
![]()
Bu Ogeday nasıl çirkin böyle, korktum. 😱Geçen sene gıcık olurdum ama helal olsun Nagi'ye, adam gibi adam![]()
Sabriye Türk erkeği istiyorhahah aaa ben onun tokat sahnesine demiştimki @EFE UYSAL a kamera karısında rol yapıyor bas basa olsalardı dedimbaksana sabrinin dibi düşmüş kedicik gibi mayışlamıs konusuyor
![]()
![]()
![]()
Ben sırf Gönüllü diye tutuyorum, hak eden kazansın.Favorin değilmi![]()
Favorin değilmi![]()
hhahaha bakımsız kalmış adada ayoll survivorda bitti şimdi tepeden tırnağa bir ağda operasyonu geçirir kendine gelirBu Ogeday nasıl çirkin böyle, korktum. 😱
Hahaha o zaman seni Adem tarafına alalım canım, zaten Ogeday kaybedecekBu Ogeday nasıl çirkin böyle, korktum. 😱
Önde olsun Sema 1.idi performansa bakarsak o şampiyon olmalıydıBen sırf Gönüllü diye tutuyorum, hak eden kazansın.
Bugün Panorama'da oyun kazanma sayılarını söylediler Ogeday öndeymiş. Semih Öztürk de şey dedi Adem hiç Kıbrıs sembolü bile alamadı dedi, benim favorim İlhan dedi.![]()
Şu anki ikiliye göre Adem gerideymiş ama.Önde olsun Sema 1.idi performansa bakarsak o şampiyon olmalıydı![]()
Adem de pek etkileyemedi beni, nerede o Hilmicem?Hahaha o zaman seni Adem tarafına alalım canım, zaten Ogeday kaybedecek![]()
Sabriye candır, bugün Adem'e oy atmaları için yalvardı fanlarınahahah aaa ben onun tokat sahnesine demiştimki @EFE UYSAL a kamera karısında rol yapıyor bas basa olsalardı dedimbaksana sabrinin dibi düşmüş kedicik gibi mayışlamıs konusuyor
![]()
![]()
![]()
Adem Hilmiceme bin basar zevksizŞu anki ikiliye göre Adem gerideymiş ama.
Adem de pek etkileyemedi beni, nerede o Hilmicem?![]()
Adem Hilmiceme bin basar zevksiz![]()
Adem model değilki ve böyle fotoları yok o bir boksör oyuncuda değil
hahahha @destere olsa şişirip kullanırdım derdi @mrt-06 kopmuştu öyle bir yorumuna neyi şişiriyorsun diye