Acun Ademin iyi olmadığı su ve puzzle çok koydu bu sene parkur onlara göre azdı ve 2 hafta oynamadı kendini sakatladı sonra eski performansına kolay ulaşamadı ondan düşükPerformansi niye düsük o zaman![]()
Acun Ademin iyi olmadığı su ve puzzle çok koydu bu sene parkur onlara göre azdı ve 2 hafta oynamadı kendini sakatladı sonra eski performansına kolay ulaşamadı ondan düşükPerformansi niye düsük o zaman![]()
Bu sene ben pek begenmedim Survivor'uAcun Ademin iyi olmadığı su ve puzzle çok koydu bu sene parkur onlara göre azdı ve 2 hafta oynamadı kendini sakatladı sonra eski performansına kolay ulaşamadı ondan düşük![]()
Adem olmasa izlemezdimBu sene ben pek begenmedim Survivor'u![]()
Seneye All Star olacagi kesin miAdem olmasa izlemezdimAynen bu sene çok ilgi çekici zor parkurlar yoktu Acun saolsun
Seneye All Star ama baya zevkli geçer devler arenası olacak
![]()
Hakan her gün yarışmacılara All Stara katılır msıın teklif gelse diyorSeneye All Star olacagi kesin mi![]()
Bence 2020'den önce All Star yapilirsa sacma olurHakan her gün yarışmacılara All Stara katılır msıın teklif gelse diyorAcunda zaten sinyalini vermişti 2 ay önce
![]()
NedenmişBence 2020'den önce All Star yapilirsa sacma olur![]()
All Star yeni oldu zaten hadi diyelim seneye yapti 2 sene sonra tekrar mi yapacak bu kadar fazla All Star olmaz ki canimNedenmişHalka anket yaptı %70 All star yapılsın çıktı
![]()
Birdahakine 4 sene bekler zaten Sema Nagihan Merve yarışmalıAll Star yeni oldu zaten hadi diyelim seneye yapti 2 sene sonra tekrar mi yapacak bu kadar fazla All Star olmaz ki canim![]()
![]()
Merve All Star'da yaristi zaten tekrar yarisabiliyor muBirdahakine 4 sene bekler zaten Sema Nagihan Merve yarışmalı![]()
Şampiyon olamayanlar yarışabiliyormuş oda gelcekmişMerve All Star'da yaristi zaten tekrar yarisabiliyor mu![]()
Bu sacmaligin daniskasi olur isteŞampiyon olamayanlar yarışabiliyormuş oda gelcekmiş![]()
Turabi abla olmıcak evet kurtuldunuz Berna Canbeldek Sahra Serenayda olurBu sacmaligin daniskasi olur isteiyi bari Turabi abladan tamamiyle kurtulduk o zaman
![]()
Ama All Star'da yarisanlarin tekrar yarismasi cok sacma olur yarismayan o kadar insan var gidip onlari alsin ayni yarismacilari dön dolas tekrar kullan pek hos olmuyor böyleTurabi abla olmıcak evet kurtuldunuz Berna Canbeldek Sahra Serenayda olur![]()
Kimi alsın Duyguda gelirAma All Star'da yarisanlarin tekrar yarismasi cok sacma olur yarismayan o kadar insan var gidip onlari alsin ayni yarismacilari dön dolas tekrar kullan pek hos olmuyor böyle![]()
All Star'da yarismayan cok daha iyi yarismacilar var onlari alabilirKimi alsın Duyguda gelir![]()
Kumpasla elediler pisler.ss İntikamını alabilirAll Star'da yarismayan cok daha iyi yarismacilar var onlari alabilirDuygu gelse iyi olur aslinda All Star'da pek yaristi sayilmaz
![]()
Hilmicem de tekrar yarisirsa alir tabiKumpasla elediler pisler.ss İntikamını alabilir![]()
İzin vermeyizHilmicem de tekrar yarisirsa alir tabi![]()